2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@shady1 peki neydi cevap?
-
@luck şüpheli alacaklar ve karşılık gideri arasında kaldım ama kesinlikle tahsilden sonra diyosan cevap karşılık gideri olacaktır
-
@shady1 bu arada vadesiz hesaba nasıl faiz isletilmis
-
@pluton guvenlik oranını %40yaptim sanirim. Diger tablo sorularini hatırlamıyorum
-
-
halkbanksinavi@istanbul.edu.tr
arakadaşlar bence hepimiz öncelikle bu mail adresine sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını istediğimizi bildirelim. Eğer yeterli tepki olursa kayıtsız kalamayacaklarını düşünüyorum.
-
@lessismore Onda yanlış olanı soruyordu cevabı yönetim kuruluna tüzel kişiler seçilebilir olucaktı yani yanlış şık
-
4p sorusu vardi
-
@esra-uz sorunun cevabını hatırlamıyorum ama tüzel kişiler yönetim kuruluna seçilebilir diye biliyorum
-
@lessismore konumlandırma olucaktı o
-
@lessismore konumlandirmaydi cevap
-
@jimgordon kardeşim ben bunu defalarca dile getiriyorum ama arkadaşların çekincesi var sanırsam kazanırsam fişlenirim fln diye, valla biz kayıtsız kaldıkça adamlar daha da rezil sınav yapıyorlar
-
@bestof92 1-Üye Olabilecekler:
Yönetim kurulu üyeliğine ancak hissedar olan gerçek kişiler seçilebilirler. Tüzel kişiler yönetim kurulu üyesi olamazlar. Ancak tüzel kişilerin temsilcileri olan gerçek kişiler yönetim kurulu üyesi olarak atanırlar. Bu durumda tüzel kişinin temsilcisi şirket ve üçüncü kişilere karşı sorumlu olur.
-
bes yillik plan sorusu vardi bi de .
-
@lessismore ben onu bir yapıp attım
-
@esra-uz hocam yeni ticaret kanunuyla birlikte tüzel kişilerin de artık üye olabileceğini okumuştum ama hukukta öyle sorular vardı ki artık kendi bildiklerimden de emin olamiyorum
-
@lessismore birinci kalkınma planı büyük ihtimal
-
Çalıştığımız kaynaklarda yazmayan şeyleri nerede bulucaz hukukta mesela ?
-
@jimgordon ben yazdım ama gerekli yerlere iletilecektir diye cevap yazmışlar
-
@iyimser16 evet farkındayım ama bir türlü yeterli desteği alamıyoruz sanki ya da atanlar söylemiyor mu? herkes birçok şeyden şikayetçi buna rağmen sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını bile isteyemiyorsak normal bu duruma düşmemiz.