2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@maxmin söyle bir şey var, enflasyon ve faiz çift hanelere çıkmakla birlikte yüksek olduğu zaman direk adil faiz yani uzun İşlemli olan kullanılır. Şu ana kadar hiçbir soruda enflasyon yüksek olduğu belirtilmedi, o yüzden burada net cevap belli.
Fazla hatalı soru var diye bu da hatalı diye gecistirmeyelim. Osym de seviyor bu soruları. Aklınızda olsun enflasyon yüksekse direk uzun formül. Zor ezberlense de böyle. -
bi sorunun cevabi gecmis yil zararlariydi. arkadaslar aş sorusu yönetim kurulu sorusunun cevabini hatirlayan yok mu
-
kar payı tahakkukunda gecmiş yıl karı kullandım sanırım
-
@fablo, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
kullandım
hocam zarar demisim aynen karı borçlu çalışır
-
@lessismore dönem net kar zarardan kar dağıtımı olur diye onu yapmadım. Normalde çözdüğüm sorularda hep karın neyden yapılacağını söylerdi. Ona göre doğru kayıt bulurduk şıklarda ama şimdi değildir dedim:(
-
Bankadan kredi çekilmesi banka bilançosunu nasıl yansir diye bı soru vardi ve siklarda varlıklara ve borcuna diye iki şık vardı hatalı değil mi bu soru yani aktif kısmı artmaz mi
-
@pluton hocam aynen hem borc hem aktif vardi ben aktif yaptim
-
@lessismore bende aktif yaptım acaba borcuna derken bankanın borcu diyp zekiyiz biz demeye mi çalışmışlar acaba arkadaşlar yoksa hatalı mi
-
@boşluk ben bt den girdin. alan ve genel kultur icin sana katiliyorum. fakat ingilizce baya uzerine kafa yorulmus, ozenle hazirlanilmis bir sinavdi. ne cok kolaydi. ne cok zordu. hic bir isine yaramayacak preposition sorulari yoktu. sorularin tum metin ve ornekleri ekonomi ile ilgiliydi.
-
@falanfilan isletme karsilik ayirdigi 60 binliralik alacagini tahsil edio hangi hesap kullanilmaz?yani karsiligi kapatiyorsun konusu kalmayan karsiliklari alacakta kasa borclu burda gideri yazilmaz diye bikiyorum karsilik gideri yani
-
bende bt den girdim ama bence bt alan çok saymadı ya çok kolay ya çok gereksizdi başka konu yokmuş gibi anca sıralama algoritmaları hangi kafa soruları hazırlayan merak ediyorum. Gk tamamen yapılmasın diye yapılmış zaten ingilizce yine yds ayarına yakındı ama geri kalanı çok saçmaydı. İngilizce sorusu hazırlamakta öyle zor bir şey değil hocam makaleleri internetten bulup aynen koyuyorlar onun da üzerinde durulduğunu sanmıyorum
-
@luck zaten karsilik gideri parayi tahsil etmeden önce kullanilir. Tahsilden sonra kullaniliyordu
-
@luck Yok bu soru değil benim dediğim. Karıştırdık. Sadece bir cümlelik ezber sorusudu. Bu soruda da çok saçma bişey bulmuştum. Sonuç olarak A yaptım diye hatırlıyorum.
-
@falanfilan hangi soru hatirlatirmisin
-
Bir soruda da banka hesabina faiz islemis hangi hesap kullanilir diyodu
-
@shady1 gelir tahakkuk olcaktı sanırım
-
@fablo evet vadesiz hesaba faiz islemis onu da gördünüz mü
-
@shady1 dikkat etmedim gelir tahakkuk dedim ama
-
2tane tablo analizi vardı bi tane guvenlik orani vardi
-
@luck işte ben hatırlamıyorum malesef uçtu.