2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@gerha giris belgesi yalan olmus
-
@shady1 yayınlanmış
-
Sınav süresi klavuzda 180 dakika yazıyordu. Giriş belgesinde 150 dakika yazıyor ???
-
Sınav giriş belgesinde Dokuz Eylül Hukuk Fakültesinin adresi Dokuz Çeşmeler Yerleşkesi olarak görünüyor ama hukuk fakültesi Tınaztepe kampüsüne taşındı ve şuan orada eğitim veriliyor. Nerede gireceğimiz anlayamadım.
-
@caglacicek, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Sınav süresi klavuzda 180 dakika yazıyordu. Giriş belgesinde 150 dakika yazıyor ???
Arkadaslar beli yanlislik var galiba bunu bildirelim bankaya veya universiteye. Süre 180 dk olmali. Mail atabiliriz istanbul üniversitesine
-
evet bildirelim,madem orda belirtmisler 180 dk diye.Bu arada sinav soru sayilarinda falan degisiklik var demisler bazi yerlerde ama ona nerden bakcaz
-
Sınav giril yerlerindeki belirsizlik durumu,sınav süresinin değişmesi durumunu,soru sayısında azalma olup olmadığı ve diğer konularla ilgili sorularınızı aşağıdaki telefon numaralarından pazartesi günü öğrenebilirsiniz( Şener Babuşcu'nun paylaşımıdır.)
Telefon numaraları:
HALKBANK: 0216 503 5171 /0216 503 5172 / 0216 503 5173 /0216 503 5176
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ: 0212 440 0000/11852
0212 440 0000/10783 -
@bizedemilololo ben de sordum bunu. Çoğunluk olarak tinaztepe de olur diye düşünüyoruz. Yine mail attım ben, cevap gelirse yazarım.
-
Yine gecen yilki gibi cacık bir halkbank sinavi geliyor anlasilan.yapan uniyi degistirdiler bunlarda beceremicek daha giris belgelerinden belli oldu kaliteleri..ilandaki sureyle yazan sure farkli giris yerleri ilginc tarif edilmis.gecen yilda sonuclari acikladilar sonra ay bir yanlislik oldu duzeltcez dediler illerin puanlarini degistirdiler falan filann..yine ayni yine ayni!
-
@duranvarlık valla çok güzel açıklamışın kardeşim, şu sınavı ankara üniversitesine verseler yaa adam gbi.
Yalnız eğer sınav 150 dakika olursa puanlar en az 6-7 puan aşağıya iner bence, taktik hatasından baraj altında kalan çok olur. Keza soruları yetiştiremeyen çok olur. -
@iyimser16 150 sorunun 150 dakkada yetişmesi çok zor olur bence. İktisatta matematiksel sorular, muhasebe, matematik var. Buralarda zaman kaybedilirse İngilizce yetişmeyebilir. Ya da tam tersi bir durum olabilir.
-
@gretchen olabilir değil ztn olacağı o kardeşim bilmiyorum nasıl düzelecek, ben ilk gördüğümde 150 soru 180 dk diye şaşırmıştım ztn, 2016 yılında vakıfbankın sınavı vardı, acayip kazık bi ingiliZce ve gy sınavı vardı, barajı geçen herkes kazanmıştı sınavı örneğin 80 kişi çağıracaklarsa 50 kişi çağırabilmişlerdi, yine benzer bi durum olursa hiç şaşmam.
-
@titoizm hocam sınavı ist üni açıköğrrtim mi hazırlayacak
-
arkadaşlar ben tercimi şöyle yapmışım:
1- müfetiş yrd
2- uzman yrd
3. iç kontrolörşimdi diyelim 70 puan aldım müfettişlik gelmedi uzmanlık geldi fakat 2. tercihim olduğu için önce 1. tercihi uzmanlık olanları mı alacaklar nasıl olacak ?
-
Arkadaşlar ben de sınav süresindeki farklılığı görünce çok şaşırdım 150 soru 150 dk adil değil cidden. Sonuçta bu gk gy sınavı değil ki soru sayısına eşit süre verilsin hayırlısı olsun bakalım ve sonarım 14.00 da başlaması da normal gelmedi sizin de sınav saatiniz 14.00 di mi ?
-
Sinav suresi guncellenmis 180 dk olarak mail aldim
-
@barisolis hocam eğer sizin puaniniz 1. Sıraya uzmanlik yazan kişiden yüksek olursa mülakata siz cagrilacaksiniz
-
Arkadaşlar medeni hukuka aile ve miras hukuku dahil mi ?
-
@fatoss21 hepsi dahil diye biliyorum
-
Adres bilgileri de güncellenmiş. Deu hukuk fakültesi, tinaztepe kampüsünde olarak düzeltilmiş. Sınav süresi de 180 dk olarak güncellenmiş