Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@shady1 katılıyorum, biz zaten o aşamaya gelene kadar kpss+kurum sınavını geçtik.Mülakatta sadece cevabı bilip bilmemeye değil duruşa, hal ve hareketlere, kendini ifade edebilme yeteneğine bakılıyor. Bu kişiden müfettiş olur mu, gevşek biri mi, ciddi durur mu diye ölçülüyor. O yüzden soru bilip bilmemeyi kafaya takmayın, elbette soruları bilmek artı puan ama her şey değil. Sakin olun heyecan yapmayın
-
@genclerbirlikli Üstad'a kulak verin
-
@buhara est
-
Bugün fire var mıydı arkadaşlar ?
-
Kim ne derse desin ben mülakattaki 5 soruyu da bilemeyebilirim. Yani bilememek değil de bildiğimi güzel süslü cümlelere dökememek! 2 yıldır KPSS ye hep test mantıgıyla çalıştım. Test sınavlarında hep başarılı oldum. Mülakatlar hep korkulu rüyam. Bu hafta içi girecem bakalım pek umutlu değilim. Benimle aynı durumda olan var mı?
-
@adnan-ötüken içeri girerken stres yaparsanız anlıyorlar ve daha çok yükleniyorlar . o yüzden size tavsiyem sakin ve soğukkanlı girin sakin düşünün cevap verin. nasip varsa olur zaten.
-
@adnan-ötüken hocam benim ikinci mülakatım olmasına rağmen çok stresliydim. Komisyon durumu farketti cok uzatmadı, genelde 15 dakika sürüyorken benimki 5 dakikada bitti.
-
Stresli olacağımı sanmıyorum. Ama zarftan çıkan 5 soruyuda kekeleyerek cevaplayacagımı düşünüyorum. Yada hiç bilmiyorum bile diyebilirim. Test mantıcına o kadar alışmışım ki bildiğimi ifade edemiyorum. Bu da mülakatın esas amacı zaten.
-
@adnan-ötüken Hocam kafanızdakini kekelemeden anlatmak için çok hızlı anlatmayın.Böyle makul bir sakinlikte anlatırsanız cümleler daha güzel çıkıyor.Mesela çok iyi bildiğiniz bir tanım soruluyor siz zaten biliiyorum diye hızlıca konuya giriyorsunuz bu sefer cümleler ağızdan kötü çıkıyor veya başladığınız cümlenin sonunu stresten bağlayamıyorsunuz.Ama biraz daha sakin ve ağır bir anlatımla daha güzel cümleler kurgulayabiliyorsunuz.
-
@macmohan2 1.30 gurubu tamdık eksik yoktu
-
Hiç kimse bir şey yazmıyor nasıl geçiyor arkadaşlar mülakatlar gelmeyen sayısı falan nasıl
-
@claark ben 1 grubundaydim 2 kişi gelmedi dostum. Sorular bu seviyeye gelmiş herkesin çok zorlanmadan cevaplayabilecegi seviyede.
-
Rüçhan hakkı nedir? Temettü nedir?
Kast nedir, unsurları?
Develüasyon nedir?
Dönem sonunda döviz kuru değerleme kaydı nasıl yapılır?
Bütçe ilkeleri nelerdir? Geçici bütçe hangi ilkenin ististisnasıdır? -
@alexdesouza biraz zorlamışlar gibi hocam...
-
Borçlar hukukunda örtülü kabulu açıklayın? plebisit nedir? hick ve kaldor kriterini açıklayın ? Bütçe ilkeleri nelerdir devamında bişey vardı ama hatırlamıyorum Muhasebede bi şey vermiş hangi ilkeye aykırı olur demiş ? diğer arkadaşların dediği gibi 10 15 dakika sürüyor hepinizin hakkında hayırlısı olsun umarım ihtiyaç sahibi ve görevini vatana millete layıkıyla yapacak insanlara nasip olur henüz girmeyenlere başarılar diliyorum..
-
@sukut_u-hayal Artistlik yapıp en öndeki kağıdı seçeyim dedim, zor geldi. Ne işin var seçsene aradan bi tane az çok cevap verdik yine de zaten çok da yüklnmiyolar
-
@alexdesouza ben birinci soruya cevaplarken yarıda kesip "biraz daha düşünebilir miyim efendim dedim"(neyime güvendiysem artık)... komisyon başkanı 'nasıl yani' dedi... ben o an bittim
-
@sukut_u-hayal asdjdj bu daha iyiydi
-
@sukut_u-hayal, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@alexdesouza ben birinci soruya cevaplarken yarıda kesip "biraz daha düşünebilir miyim efendim dedim"(neyime güvendiysem artık)... komisyon başkanı 'nasıl yani' dedi... ben o an bittim
Güldürdün kardeş eyvallah
-
@sukut_u-hayal, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
ben birinci soruya cevaplarken yarıda kesip "biraz daha düşünebilir miyim efendim dedim"(neyime güvendiysem artık)... komisyon başkanı 'nasıl yani' dedi... ben o an bittim
:)) idolümsün