Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
GSMH=GSYİH+Net Faktör Gelirleri değil mi ? Neden doğru cvp bu değil
-
@paretooptimal hocam ben orda degilim de haftaya gidecegim gec olmazsa oz aman veririm
-
@baumol o soru doğru beraat verilir
-
@genclerbirlikli hayır Hocam. Kitaptan bir defa daha bakın isterseniz.
-
@baumol, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@aslan-reyiz ayrıca kamu hukukunda hukuka uygunluk nedenleri sorusu da yanlış. Amirin emrini yerine getirmek hukuka uygunluk nedenidir fakat beraat yerine ceza verilmesine yer olmadığı kararı verilir.
Hocam themis ismail ercan ceza genel hükümler kitabında hukuka uygunluk nedenlerinde BERAAT ,
Kusurluluğu kaldıran ve kişisel cezasızlık nedenlerinde CEZA VERİLMESİNE YER OLMADIĞI kararı verilir yazıyor hata yok gibi.
-
@baumol kitabı açıp baktım şimdi beraat yazıyor
-
@baumol hocam o doğru beraat verilir
-
@iibfli_keynes +- olmasi lazim bazı kaynaklar da direk + koyulur alsina bakarsanız yanlıştir bu milli hasila hesaplanırken sadece t.c vatandaşlarin hasilaya katkısı hesaplanır dolayısıyla yurt dışında ki t.c vatandaşları eklenir ülke içinde t.c vatandaşı olmayanlar çıkarılır dolayısıyla net faktör geliri +- şeklinde olmalidir
-
İlanı değiştereceklerini sanmıyorum ama 4 katı sınır konulursa kaça düşer acaba 70-80 arası yığılma var gibi
-
Alan 86 doğru hakkımizda hayırlısı olsun cümleten:)
-
@baumol hocam neresi yanlış anlamadım. Hukuka uygunluk la hangisi doğrusudur diyor beraat kararı verilir hukuka uygunluk ta.
-
@genclerbirlikli kitabı boş ver hocam bn CMK dan baktım bereat diyor
-
Alan 83 ing 4, sıralama yapalım mı forum geneli arkadaşlar ne dersiniz önümüzdeki yıllara referans olması açısından ?
-
78 doğru yeter olur inşallah mülakat için
-
@satrab yani herkes yazacaksa bence mantıklı
-
84 alan hayırlısı olsun hakeden herkes yerini alır inşallah.
-
@heredotolga, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
+- olmasi lazim bazı kaynaklar da direk + koyulur alsina bakarsanız y
Hocam doğru cevabı ; GSMH = GSYH - Türkiye’deki
yabancıların kazandıkları gelirler + Türklerin yurt dışında kazandıkları gelirler kabul etmiş . burda - + olmuş iyice şaşırdım -
@heredotolga kesin cevap
-
@heredotolga Nasıl baktınız anlamadım ama şöyle söyleyim. Bağlayıcı emrin yerine getirilmesinde ceza verilmesine yer olmadığı kararı adı altında yazıyor. Kanun burada bir istisna oluşturmuş durumda.
-
@baumol CMK da beraat kararı verilecek hallederde hukuka uygunluk sebebi açıkça yazılmış hocam