Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Arkadaşlar 65 ortalamayı geçen herkes mi mülakata kalacak yoksa dört katı mı mülakata kalır? Yani 65i geçen 250kişi de olsa mülakata herkes mi girecek????
-
@tibeout hadi ya üzdü şimdi sağlık olsun
-
@heredotolga mesela mülakatta aynı puanlı adaylar arasında ingilizcesi yüksek olan tercih sebebi olur
-
@adnan-ötüken
Açıklamaya göre, beş alandan ayrı ayrı 50 puanı geçen ve genel ortalamada da 65 puanı tutturan herkes mülakata kalacak. Şu kadar kişi mülakata kalır şeklinde bir şart görünmüyor. GSB Denetçi Yardımcılığı ilanında 60 kişi sözlü sınava kalacak diye belirtilmiş ama bunda sayı sınırı yok. -
6 aralık 2017 çarşamba günü soru ve cevaplar yayınlanacakmış.
-
@fiscaldrag kısmen kolay bi sınavdı. O zaman mülakata kalan sayısı biraz fazla olabilir siye düşünüyorum. Aklımdaki sayıda 240-250 kişi mülakata kalacak gibi :))))
-
@adnan-ötüken Hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz
-
Selamlar arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle hepimize sınav kolay değildi biz de soruları aramızda değerlendirdik en başta kolay geliyor ama karşılaştırdıkça hatalar çıkmıyor değil. Hepsini okudum çok güzel paylaşmışsınız inşallah hakedenler kazanır çünkü gerçekten Bilgi sınavıydı atma tutmayla olacak gibi değildi pek aşırı bir erkek yoğunluğu vardı Arada 5-6 bayan kaybolduk benim de genel yorumum muhasebe iktisat rahat, maliye yorumlu iyi, kamu hukuk beklenen tip, özel hukuk baya öZgün tarzda hayırlı sonuçları burdan duyarız inşallah paylaşmayı unutmayalım birlikte sevinelim
-
@yldzkrc Çünkü ilk 500 içinde erkek daha çok erkekler daha başarılı kpss'de.. Özel hukuku fazla ozgunlestirmisler. Bazi sorular acayipti
-
Mutlak butlan menfaati olan herkes tarafından herkese karşı ileri sürülebilir diye bir cümle vardı. Bu cümledeki hüküm doğru mudur arkadaşlar ?
-
@baumol hocam ilgisi olan herkes herkese karsi ileri surebiliyor mutlak butlani. "İlgisi olan herkes" ifadesi olmali tabi, hatirladigim kadariyla vardi da
-
@mostramozic Cevap olarak o şıktı dimi Hocam ? Bide şu zilyetliğin devriyle tescili taahhüt işlemidir diyordu. O da tasarruf işlemi olacaktı öyle değil mi ?
-
Arkadaşlar kamu harcamalaı borçlanmayla finansmanı diye devam eden soru vardı şıklarda mundell barro ricardo vs vardı hatırlayan var mı soruyu tam olarak?
-
@buhara, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@yldzkrc Çünkü ilk 500 içinde erkek daha çok erkekler daha başarılı kpss'de.. Özel hukuku fazla ozgunlestirmisler. Bazi sorular acayipti
Buhara hocam bence bayan arkadaşlar müfettislik mesleğinin daha cok erkekler icin oldugunu anlamis olacak ki ondan dolayi sayilari az. Bunun böyle oldugunu israrla anlamayan az sayida bayan kaldi onlar da mulakattan elenince anlayacaklar
-
@reckless Israrla anlamamaya da devam edicez
-
@snc61 barro dedim
-
@snc61 barro ve ricardo değildir diyip mundell dedim
-
@genclerbirlikli ben de öyle düşündüm de şuan soruyu tam hatırlamıyorum ilk iş ricardo ve barroyu elemekti ne düşündüm bilmiyorum
-
@snc61 aynen hocam ilk iş ikisinin üstünü çizdim
-
Eger soru kamu harcamalarinin borclanma ile finansmaninin ekonomide bir etki yaratmayacagi tarzi birseyse cevap ricardocu denklikmis.