Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Offf cok duzeltilecek sey var hem sinavlarla ugrasiyoruz hemde haksizliklarla biz ne zman sakin bir hayat yasaycagiz?
-
@macmohan2 arkadaş sadece daha yatkin oluyo demis hocam kendi fikrini söylemiş. Cümlelerden cımbızla fikir ayrılığı yaratacak yer arıyoruz böyle yapmayalim hepimiz için faydalı olacak bilgi alışverişinde bulunmak daha iyi olmaz mi
-
Arkadaşlar kyk müfettişliği sınavına girenler ilk 1000de yer alan insanlar. Tahmin ediyorum ki birçoğunun da şuan hali hazırda işi var. Hiçbir devlet memurluğunda çalışmayan sınavda da başarılı olan arkadaşlar varsa tek isteğim öncelikli onlar kazansın. 65 baraj uygulaması çok saçma olmuş. Sınav sonrası bu sınav 80netle kapatır bende 75 net falan anca yaparım elendim diyordum. Eğer 65 barajını geçmek yeterliyse mülakata bi 300-400 kişi girecek gibi ayrıca sadece maaş farkı için tercih edilecek bir kurum değil bence. Kyk müfettişliği bence vmy den daha iyi diyorum.
-
300-400 çok iddialı olur çünkü kendine güvenip çalışmadan gelen insanlar elbet olmuştur ve 65 üstü herkes gerçekten hiç adil olmamış keşke ilk 50 - 100 gibi bişey olsaydı sgk için 4 katı fazla dedik burda muhtemel 10 katı mülakat a kalacak ^^
-
@adnan-ötüken ve fazla işi olan olduğunu sanmıyorum mülakat yerinde benim gibi saçı sakalı karışmış bi çok insan vardı ^^
-
@beşiktaş1903
Biz azinliktaydik fazla yorum yapamiycam kizlar hakkinda ama erkeklerde genel izlenimim şu ki kpss saclari alıp götürmus:D
Psikoloji, sac, kaş kalmadi..kilolar alindi..:)
Neyse hepsi hallolur bi maasa bakar:D
Umarim Rabbim tez vakitte gönlümuzdekini hayirli eyler ve insallah mülakatta calismayanlara oncelik verilir, amin -
@beşiktaş1903 65 üstü olacaksa zaten 25 kişi alacaklar 350-400 kişi mülakata gelir bunların 100 ü filan referanslı olur o yüzden sağlam referanssız mülakata gitmemek gerek yani gitmemek gerek. adamların bakacağı tek şey şu olacak artık kimin referansı kiminkini döver
-
@1903bjk ha ha ama kpss nin biz erkekler de ki en büyük etkisi saç ve kilo olduğu konusunda guzel tespit
-
@kazm benim de referans yok ama verilen emek karşılıksız kalmaz iyi düşün iyi olsun
-
@macmohan2 offfff ne boş yapmışsınız ya gerçekten kaç sayfa bir konu konuşuldu gitmişte neyi merak edip içinden o cümleyi ayıklayıp onu almış :)) düşünüyorum da gerçekten vakit bazen çok kalıyor kimisine konuyu tekrar irdeleyemeyeceğim kusura bakmayın buradaki kimse bunları okumak zorunda değil defalarca, kadın hakları gününde kapanan konuyu tekrar açmaya çalıştığınız için size tebrikleri iletip çekiliyorum sınav konuşulsun (!) hakedenler kazansın.
-
Haydi bakalım büyük gün, sorular ve optikler yayınlanacak
-
Optikle cevap anahtarı yayınlamak yerine sonuçları açıklasalar keşke
-
Kyk mufettisligi nasil vergiden iyi oluyo yani.Ne artisi var ki?
-
@zenginmemur daha rahat çalışıyodur
-
İlanda açıklanma saati yazmıyor acaba öğleden sonra mı açıklanır ki
-
@yldzkrc ya beklemiyodum herhangi bi cevap verebileceğinizi ama bir şans vermek boynumuzunborcu başarılar diliyorum size
-
Kitapçıklar e devlette açıklanmış
-
@luthor optikler de var mı
-
@yldzkrc sayfada herkesle surekli bi tartisma halinde olmaktan zevk aliyosunuz heralde. Herkes bos bir siz dolusunuz oyle mi ! Su uslubunizu bi düzeltin artik.
-
@genclerbirlikli var hocam.