HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kontrolluinsan inşallah bize böyle dendi hocam
-
@kilici bende a şıkkı nı işaretledim evet hatırladım şimdi:)
-
@semihylc genel yetenek kolaydı fakat genel kültür baya zorlayiciydi heleki tarih sorulari bunun etkisi illaki olacaktır
-
mikrodan talep le arz denklemi vermişti denge noktalarını soruyodu p:5 q: 11 yaptım diye hatırlıyorum
-
tam rekabette normal kar koşulunu soruyodu
-
@kilici ilk ciro lehtar tarafından yapilmasi takip eden cirolarin sirasiyla ciro eden cirantalar tarafından yapilmasi düzgün ciro silsilesi oluşturur cevap bu çünkü hangisi doğrudur diyordu hocam
-
fiyat farklılaştırılmasının yapıldığı piyasa türü monopolcü rekabet dedim
-
@fatoss21 He öyleyse baştan yanlış benimki. Ben yanlıştır diye cevaplamıştım soruyu.
-
@kilici hocam tereddüte bırakmayın beni lütfen bende hangisi doğrusu diye hatirliyorum
-
@hakperest46 fiyat değil ürün farklılaştırması diyordu hocam.iki kere okudum hataya düşmemek için.
-
@fatoss21 Sizinki doğrudur hocam ben çok yaparım böyle dikkatsizlikler, hangisi yanlıştır diye okumuşumdur
-
@kontrolluinsan pardon evet üründü yanlış yazmışım
-
@kurumsinavi, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@meltemgüler ben yunan-osmanlı savası diye salladım bi de bi heykel mi ole bişi soruyordu ya agusto lu o ankara mı?
93 HARBİ O yani 1877 78 osmanlı rus savaşı
Agustos efes
elçilik İngiltere
-
sınav kolay degıldı . hukuğu iyi bi tekrar etseydım sınavı rahat kazanırdım diye dusunuyorm.
rahat bi 10 yanlıs cıkar .
sınırdayım . kaybetme ihtimalim daha yuksek -
@aslan-reyiz Hocam ingiltere cevabı kesin mi yoksa sizin cevabınız mı
-
SAKARYA tercih eden var mı aranızda???
inşallah hak eden emeğini veren kazanır.
-
@aslan-reyiz Monumentum Ancyranum adı, Ankara'nın Altındağ ilçesinin Ulus semtindeki Augustus ve Roma Tapınağı'nı ya da Res Gestae Divi Augusti olarak bilinen ve ilk Roma imparatoru Augustus'un yaptığı işlerin tekrar dökümünü yapan, tapınak duvarı üzerine
böle gidiyi
-
Sınavınız nasıldı arkadaşlar??? Puanlar düşer mi yükselir mi ?????
-
@kilici, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@aslan-reyiz Hocam ingiltere cevabı kesin mi yoksa sizin cevabınız mı
1925 sovyetler italya
1929 afganistn fransa
1930 ingiltere
Bilal Şimşir hocanın kitabından
-
@kilici hocam inşallah