HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@hakperest46 bonoda kısmı ciro yu işaretledim hayırlısı
-
ciro yapılmasını engelleyebilir diyordu ben de onu işaretledim
-
@sismondi hayırlısı kardeşim
-
Adalet tam kamusal maldır. Harç masraflar için ve yargının gereksiz yere meşgul edilmemesi sebebiyle alınır. Farklı kuruluşların adalet dağıttığını düşünebiliyor musunuz herkesin işine göre adalet olur
-
arkadaşlar bide şirket adlarıyla alakalı bir soru vardı
-
anonim şirkette adın yanında faliyet konusunun da yazması gerekiyordu dimi
-
@hakperest46 evet o soru hangisi TİCARET ÜNVANI değildir ? diyordu ondan yola çıkarak kızılay olanı işaretledim o bana işletme adı gibi geldi .
-
@hakperest46 A şıkkıydı cevap.
-
@semihylc o soru farklı hangisi ticari işletme değildir diyordu kızılay derneği maden suyu işletmesi yazıyordu ama ben o soruyu şube yaptım
-
haydarpaşa meslekte giren oldu mu arkadaşlar?a grubunun 1 sayfası eksikti,tutanak tutuldu.hukuk harici sorular saçmaydı.
-
@hakperest46 onu bende şube yaptım hocam ama o ticaret ünvanında da kızılay yokmuydu ?
-
@kontrolluinsan kardeşim a grubunun hepsinde o sıkıntı vardı bizdede vardı ben ankarada girdim sordular o sorulardan muaf olacaz sıkıntı yapmayın kimse mağdur olamayacak denildi
-
@semihylc hocam kollektif ortaklık vardı komandit ortalık vardı ama kızılayı hatırlamıyorum ben isim yazmış anonim şirket demiş faliyet konusu yoktu onu işaretledim
-
@hakperest46 masraf olmasın diye kesin kitapçıkları değiştirmediler eminim haberleri vardı
-
@kilici hocam bono da lehtar ilk ciro yi yaparsa ciro sıralaması doğru yapılmış demektir
-
Ortalama kaç doğru alan,gk-gy,ing toplamı mulakata kalır önceki yillarda girenler varsa puanlar düşer mi, geçmiş yıllara göre daha mı kolay yoksa zor mu ?
-
@semihylc evet istanbulun haberi var dediler devam edin dediler
-
@hakperest46 bize hiçbirşey denmedi sadece boş bırakın açıklama yapılacaktır denildi.umarım dediğin gibi olur.bana biraz amatörce geldi i.ü. nün sınavı.hem sorular hemde fotokobiciden çıkma fasikül gibi,zımbalı dandik kağıda basılan vize notu gibiydi.bu arada i.ü. iktisat mezunuyum.cidden o notlar gibiydi.
-
@friedman98 valla puan da kimse bişi diyemezde üstad ben 2014 sorularını evde çözmüştüm gkgy daha kolaydı hele tarih çok daha kolaydı .
-
@fatoss21 yani cevap ne olmalı hocam