HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Gençler artık bi sakin olup 1 hafta bekleyin ne mc p ac ymis doğru neyse ne kaç sayfadır bu tartışılıyo sıkılmadınız mi yav
-
@refik-soydam Haklısınız hocam belkide tartışmaya en kapalı sorulardan biri sayfalarca tartışılıyor.İşin garibi insanların kendi doğrusunu kabul ettirme çabaları.
-
@luthor, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam Haklısınız hocam belkide tartışmaya en kapalı sorulardan biri sayfalarca tartışılıyor.İşin garibi insanların kendi doğrusunu kabul ettirme çabaları.
Bunların hepsi işsizlikten napalim
-
@muhalba :):):) Orasıda doğru hocam.Allah şu dertten tez zamanda kurtarsın hepimizi.
-
2*2 4 müdür hadi bunu da tartışın
-
kitaplardan öğrenemediğim iktisadı burdan öğreniyorum teşekkürler arkadaşlar sizde olmasanız
-
Namık Kemal'in Vatan Mersiyesi şiirinde hangi savaşı anlattığını, internette aradım ancak bulamadım. Cevabi bilen var mı arkadaşlar?
-
@ezgifdn 77-78 Rus Savaşı'ymış.
-
@regista Kırım mı oluyo yani. Şıklarda Rus savaşı var mıydı. Yoksa Kırım diye mi vardı. Ben Kırım yapmıştım
-
Nazım Hikmetli soruda şıklarda çok abartı tarihler vardı bende Nazım Hikmetin yaşadığı döneme gore isaretledim . Diğer tarihler baya abartıydı aslında biraz dikkat ölçmek içinde sormuş olabilirler
-
@regista teşekkür ederim .
-
@oguzidane Yok o değil ayrıca 77-78 Rus Savaşı var diye biliyorum.
-
Ben 93 harbi diye hatırlıyorum o şıkkı .
-
@hakperest46 1980 sorusu için bi çok bilen uzman kişilere bende sordum enflasyon temelli dediler bana . Lakin yine için hala rahat değil:)
-
@mneclk, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Namık kemalin soruda şıklarda çok abartı tarihler vardı bende Nazım Hikmetin yaşadığı döneme gore isaretledim . Diğer tarihler baya abartıydı aslında biraz dikkat ölçmek içinde sormuş olabilirler
-
@ezgifdn Osmanlı Rus Savaşı (1877-1878) | 93 Harbi oluyor evet
-
@deuceko ben enflasyon dedim iki şık arasında kaldım enflasyon ve dış ticaret açığı ve enflasyonu işaretledim
-
Eğitim Fakültesi mezunu olarak bu karmaşa içinde kendi adıma çok iyi çözdüğümü düşünüyorum de
-
Cevabı bariz olan ar=ac sorusu sayfalarca tartisilmis. Tavsiyem itiraz eden arkadaşlar iktisat notlarını tekrar etsin basabas noktasında tr=tc eşitliği aynı zamanda normal kar durumu..ki bu kar durumu piyasalarda ac nin konumu asiri kar veya zarar durumunu oluşturur ve ac=ar ile tam eşit olduğunda normal kar durumu oluşur bu eşitlik basabas noktasından gelir.
-
Tekrar belirtmek de fayda var çoğunun yapmadigi ingilizce genel kültürün saçma soruları nedeniyle çok daha fazla etki edecek sınava.ortalama gk,gy 25_33 civarı olacak herkesin alancılar için alandan min 50 çıkarabilcekileri bir sınavdı.İngilizceden gelen her puan çok şeyi değiştircek tahminim.