arkadaşlar uzmanlıkta mülakata kaç kişi cagrıldı 510 kişi yazıyor ilanda 50 ye düştüğüne gore 510 dan fazla olması lazım yanlıs mıyım yoksa dogru mu?
HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
arkadaşlar uzmanlıkta mülakata kaç kişi cagrıldı 510 kişi yazıyor ilanda 50 ye düştüğüne gore 510 dan fazla olması lazım yanlıs mıyım yoksa dogru mu?
-
@kerem-23 elazığ nişanlım elazığlı Allah gönlünüze göre versin
-
Diyarbakır'ı tercih etmiştim alan: 51d 19y gy gk: 20d 20y ing: 10d 30y puanım 58,92
-
Kazananlara hayırlı olsun.Mülakatta başarılar dilerim.Kazanamayanlara geçmiş olsun her son yeni bir başlangıçtır
-
@bianconeri belli olmazda niye öyle bir şey düşündünki belki 510 kişi o puanı almıştır
-
61.2 puan al ama Tekirdağ yüzünden gireme. İntihar sebebi gibi.
-
@thequeenoftheguy sizin neterinize göre 59.23 olması gerekiyor ya sistemsel bir hata var yada kafalarına göre puan verdiler benimde 29 35 17 doğrum var 58.10 olması gerekir iken 58.25 puanım var
-
Ekran görüntüsü alıp çıkın sinir etmeyin ya.. Hala bakamadım
-
66,14 mersin mülakkattayım.
-
@ilyadaaa 0.71 li puanın fazlasıyla bir küsaratı da var yani sonuç yanlış değil. O puan artışı küsürattan kaynaklanıyor.
-
@mülkiyeli45 amin hocam insallahta giremiyoruz.
-
@oguz23 sizinde 58.71 olması gerekiyor puanınızın herkesin az da olsa puanı fazla gelmiş ama neye göre fazla bu puanlar ya
-
Hala giremedim giren çıksa kalabalık etmese dünya bize de 1 dakikalığına güzelleşme ihtimalini yaşasak güzel olmaz mıydı
-
bende hala bakamadım çıldıracammmm
-
Aynen ya. Gidilmiyor
-
Sinirden ilkokul çocuğu gibi saçma sapan cümle kurmuşum bak adamı delirtmeyin bakan çıksın
-
@luthor senin nasıl hocam durum bakamadım henüz buraya
-
bir kaç kere giriş sayfası geldi şifreyi girdim yine gitti
-
@ilyadaaa ben hesapladım benmkısı dogru hesaplanmış sızınkı yanlıs mı hesaplanmış?
-
Ben de girememiştim telefondan çok rahat açıldı oradan deneyin