HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@yorgun-_iibfli Ooo benim memleket ama orayı yazmadım açıklanınca sor bakalım kaç almışlar
-
@msd Allah hepimizin yardımcısı olsun dostum
-
@yorgun-_iibfli Evet ama arkadaşlarım 65-70 arası beklio puanlar düşmez dedin bu biraz çelişiyo. Çünkü 2014'te birkaç sehir 65 altında kapatmış diğer şehirler 68,69,70 hatta74. Arkadaşların o yılki puanlar olursa birçok şehire yerlesemiyo yani.
-
@alexdelarge Hocam arkadaşların cevaplarda eminler yani. Bize de cevapları ve sorularin hepsini hatirlatsinlar biz de puanlama yapalım.
-
@yorgun-_iibfli dostum bu sayfada bu konuyu tartisacak degilim ama emin ol o sureci cok iyi biliyirum hatta yazdigim mesajlarin cogu gelir uzman yardimciligiyla ilgili bir cok kisi Ankaranin Yuksek kapatacagini hatta 85i gorecegini soyluyodu benim lafim Ankara icin
-
Bu sinavin alanda en az 5 sorusu iki cevapli yuzde yuz kesin bilgidir bu.Boyle bir sinavda tahmin yapmak cok zor
-
@ddguy senin özel surun vardı evet. Baktın mı cevaplara? 2 gün daha dayanamadın mı. Benim 40 alan 23 gkgy gibi gelecek. Benimde kritik yani.
Arkadaşlar Isparta tahmini alalım lütfen
-
@bihter yazdığımı iyi oku, ben kendi arkadaslarimdan mı bahsetmisim emin ol önce. Yoksa ben de senin gibi düşünüyorum))
-
@alexdelarge tamamdır bende sizinle aynı kanıdayim sözüm @yorgun-_iibfli için ...
-
@zenginmemur hiç kimse sınavdan çıkınca hiç bir 85 ile kapatır demiyordu hocam Mehmet Hayva Osman uçar arkadaşların tahmini bile illerin genelde 80 puan altında olacağı yönündeydi .. benimde tartısma gibi niyetim yok bilen bilir o donem facede yazan tahminleri
-
@bihter sorular ve cevaplar ın %90 ı sosyal medyada paylasıldı hocam bizde onlara göre tahmin yürütüyoruz
-
tamam arkadaşım ya baraj düşmeyecek. buradaki tüm arkadaşlar başarısız oldu bu sınavda. kulp buluyorlar işte. sen bakma onlara. sen kazanıyorsan sıkıntı yok gerisini boşver. moral bozma yeter.
-
@byteks1 yok bakmadım hocam direndim bakmicam da işte grupta yazılanlara bakılırsa kazanamam gibi duruyo
-
Gençler kavga etmeyin yav zaten herkes gergin bombanın pimini cekmeyin bende 3 senedir alan grubunun içindeyim geçen sene guya çok iyi hazırlandım puanım 80 di acılan illerden 3 il gelmiyodu 32 ilin içind e ve ben o 3 ilden biri olan antalyayi seçerek kaldım yılmadım calismaya devam ettim ve kpss den 67 aldım yani şu an tek sansim halk bankası olur mu olmaz mi bilmiyorum ama herkes bu sürecin içind e ve herkes gergin geçen sene guy u beklerken bi çok insanla kavga ettik nerdeyse dedikleri doğru ya da yanlış şu durumda kimsenin moralini bozmaya gerek yok tahmini tutani direk işe almıyolar maalesef hepimiz aynı yolun yolcusuyuz sakin olun
-
@adam-smith hocam İstanbul 59.9 ile kapatacak girersiniz umarım ️
-
@ddguy burda çoğunluğun hemfikir olduğu yerde aykırılık yapılınca hoşuma gitmiyor. düşünceden çok, konu suistimal ediliyor gibi geldi.
-
@adam-smith evet öyle farkındayım herseyin hocam lafım sana değil köpek bi tarafım var benim kendimi zor tutuyorum çünkü kavga edecek kafam yok
-
Okeydeki eşimin komşusunun akrabası halkbank genel müdürlüğünde görevli istanbulun baraj puanı 55'e düştüğü dedikodusunu duymuş
-
@muaccelalacaklı bu doğruysa hemen ıspartayi sorsana
-
@muaccelalacaklı Denizliyide bi sorsana ölecem beklemekten :