HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Şunun gibi insanların duygularıyla oynayıp bundan zevk alan insan müsveddeleri umarım hayatın hiçbir alanında başarılı olamaz. Her şeyden önce insan olmak lazım, onu başaramamış. Bu sınava falan başvurduysan bırak boşver git soytarı ol diyeceğim ama soytarıya hakaret olacak.
-
Bu tiplerden tez zamanda kurtulmak dileğiyle
-
Malesef hayatı epey geriden yaşayan insanlar var.Adam 25 yaşında ama 15 yaşındaki birinin aklıyla hareket ediyor.Allah akıl ve fikir versin
-
@maliyeci07 Keşke 15 yaşındaki birinin aklıyla hareket etse...resmen tam ehliyetsiz...
-
@suigeneris1876 :)) İyiydi
-
@maliyeci07 Umarım tam ehliyetsiz kavramını biliyordur.Yoksa havada kalacak...
O işin şakası,benim kendi fikrim 10-12 Ocak arası açıklanır.Geçen sene tam 32 gün sonra açıklanmış..Bu sene başvuru sayısı daha fazla..umarım tüm hakedenler için olumlu sonuçlar olur. -
Bu nasıl bi ahlaksızlıktır nasıl dalga geçiyosun beyinsiz , yönetici arkadaş icabınıza bakar umarım. beyin fakirleri
-
Kendilerince eglendiklerini sanıyorlar gülüyorlardır. Kimsenin umudu hayali heyecanı bu insanlıktan nasibini alamamış terbiye görmemiş kişilerden Allah bu dünyada hesabını soracaktır. Küçük şaka diye yaptıgınız bu iş alaydan başka birşey değil. Allahtan dileğim ömrü billah alaya alınasınız.
-
Bayadır girmedim buraya ,bi bakayım derken aradan 30 sayfa geçmiş arkadaşlar sürekli siteye odaklanmayın biraz rahat olun siz ne kadar stres olursanız olur onlar istediklerinde açıklayacaklar. Zaman sizi öldürmesin illa ders çalışmak zorunda değilsiniz kendinizi başka şeylerle de meşgul edebilirsiniz
İyi geceler , hayırlı sonuçlar -
arkadaşlar öncelikle beklemek kolay değil anlayabiliyorum sizi bende o yollardan geçtim biliyorum durumunuzu sınav sonuçlarının açıklanması bir ayı bulur hatta bir ayı geçer herşey bununla bitmiyor mülakat kısmıda 1 ayı bulur hatta geçer. bu söylediklerimi aklınızda bulundurup ona göre beklersiniz sizin için bekleme süresi daha rahat geçer diyebilirim. Ayrıca mülakat sonuçlarında bazı arkadaşlar yedek olarak kalacaklardir, bizden önceki ve benim dönemim olsaydi herkes yedek kalanlar dahil bankada işe başlardi derdim anacak bizden sonraki dönemde sanıyorum yedek arkadaşlar çok uzun bir süre bekledikten sonra süreç olumsuz sonuçlanmıştı demek istediğim o ki beklemek zor anlıyorum ama herşeyinizi bu sonuca bağlamayın farklı alternatifleriniz varsa düşünmeden değerlendirin derim.
-
Arkadaslar duyurular sayfasına giremiyorum girebilen varmı
-
@besbb komple siteye girmiyor.
-
@thorstein-veblen Dünkü gibi site görünüşü güncellemesiyle alakalı olabilir.
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@besbb komple siteye girmiyor.
Aynen baktım şimdi siteye girilmiyor
-
@sgkbıkkını evet bende siteyle alakalı olacağını düşünmüyorum istanbul üni nin sisteminden açıklarlar sitede sadece duyuru yapılır.
-
Geceki fiyaskoyu yapanlar icin yazıyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın . Baska ne denir ki. Bir de planlamis gibi gece 12 den sonra yazıyor "açıklandı " diye. Başka hiç mi işiniz yok ya. Toplum ışte böyle gereksiz insanlar yüzünden geri kalıyor. boş, bomboş insanlar...
-
Siteye girebilen var mı?
-
Ben giremiyorum
-
Site görünümünü eski haline getirmişler yine giriliyor şu anda
-
Halkbank heyecanı diri tutmaya çalışıyor gençler:)