HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Boşverin arkadaşlar sakin kalmaya çalışın mazaallah panik atak anksiyeteye kadar gider iş başka şeylere odaklanın hayat kısa açıklanır elbet biraz sabır
-
@chai34 bende zaten anksiyet var hocam
-
Ik acti 7.aramanin ardindan.cevap cok net! aciklandiginda resmi sitemizden yayimlanacak orayi takip edin diyor.
-
arkadaşlar biz de işsisiz ama ik yı 7 kere arayacak kadar da ölmedik. 6 ay açıklanmayan mülakatlar var bu ülkede. Sabredin az.
-
@muaccelalacaklı Allah yardımcın olsun zor hastalıktır . Bende lise dönemi anksiyete vardı nefes terapisine gitmiştim geçmişti doğru nefes almayı öğrendikten sonrada o düşünceler kayboldu tavsiye ederim hocam .
-
@akkygsz yanlis yere odaklanmissiniz bence .biz ayni taraftayiz sonuc bekleyen ve aciklama bekleyen.ve kendimce bilgilendirme yapmisim ik ya zorda olsa ulastigimi ve siradan seyleri soyledigini.sayi belirtmemimn sebebi telefonlari acmiyorlardi 7.de actilar tarzinda...
-
Mesai saati bitiminde aciklanirmi acaba
-
Isterse 7.kez isterse 15. Kez. Arar. 1 ay bekledik daha da bekleyemiyoruz. Napalim yani . Isterse 50. Kez arasın
-
Allah sabır versin hepimize arkadaşlar
-
O değil kpss A ya hazırlanmayı düşünen arkadaşlar için tam bir prova oldu bu alım.Tabi A grubunda bu sureleri minimum 3 ile çarpıyoruz o ayrı.
-
Cağın hastaliği panik atak, stres...forumda klinik vaka seviyesibe varmak üzere..allh kolaylık versin....
-
Ankara 60 65 arasi kapatir tahmininde bulunanlar bi toplanalim
-
Hatay tercih eden var mı?
-
Garanti olsun dedim uzmanlık tercih etmeyip servis görevlisi tercih ettim. Bundan bile şüpheliyim. Nereye varıcaz böyle, bilmiyorum.
-
En dusuk istanbul kapatcak
-
@alinail iyi yapmışsın ben uzmanlık tercıh ettim pişman oldum
-
@jamiryoo Alan soruları çok paraleldi bende İngilizceme güvenemedim
-
Sınavın açıklanması sonsuzluğa doğru gidiyor
-
Yarına mı kaldı acaba yine ?
-
@zenginmemur Hocam her banka sınavında en yüksek kapatan illerden biri olan Ankara eğer 60-65 arası kapatırsa diğer illerde baraj düşer. Bu sınavdan 60 puan almak geçmiş sınavlara göre gerçekten büyük iş.Barajın 60 olması 55-60 bandında kalan arkadaşlara büyük haksızlık olacak. Umarım geçen seneki sınav gibi barajı düşürürler herkesin yüzü güler