HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Ben kimin ahını aldımda iibf okudum lan
-
Anlamadığım şey, persembe günü 62000 adayın hepsi aynı anlarda halkbank.istanbul.edu.tr/sonuc yapsa sonuçlarını ogrenebilececkti madem aradan 3 iş günü geçti bunlar neyi bekliyorlar? Ve o gunku baraj puanları ddogrumuydu..
-
@alexdelarge 2 Seçenek var hocam
1)belirli bir süre geçirmek işlerine geliyor (dava sebebi,prosedür,planlama vs)
2)puanlamalar veya taban puanlarda bi yanlışlık var -
@muaccelalacaklı bence de. Puanlama da yanlışlık olacağını sanmıyorum ama barajda olabilr
-
@pokerface size gore Ankara 65i gormez oz man dogru mu?
-
@alexdelarge Bence o gün 60 üstü puanı olan herkes olumlu , 60 'in altında kalanlara olumsuz göründü. Taban puanlar belli olmadığı için geri çekilmiş olabilir . Kendi fikrim
-
@ezgifdn 60'ın altında olup sonucu olumlu olan yok galiba ama 60'ın üstü alıp sonucu olumsuz olan var mı bilmiyorum.
-
@alexdelarge var adananin 60.3 le olumsuz olmasi o tezi curutuyor
-
@zenginmemur Bana göre Ankara 65'i görmez. Tabi ki tercih sayısına ve alımlara da bağlı bir durum. Kpss de en azından taban puan hakkında bir yorum yapılabiliyor fakat bu sınavda hangi il kaç kişi alıyor belli değil. Kesin birşey söylemek imkansız yani
-
@meltem_90 Benim gorduklerim arasında yoktu . O zaman taban puanlar da belli ise açıklanması yakındır herhalde
-
@zenginmemur Şırnak'tanda mı düşük olur İstanbul:)
-
@meltem_90, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@alexdelarge var adananin 60.3 le olumsuz olmasi o tezi curutuyor
Bir yerde 63 lü puanla eleneni de gördüm. Hangi ili tercih ettiğini bilmiyorum. Tek umut geçen seneki baraj puanının düşürülmesiyle bu olayın benzerlik taşıması
-
@mrvstk bence hemen hemen ayni olur yani turkiyenin en dusuk kapatan iki ili olacagindan eminim nerdeyse
-
Canlarina degsin koca bi de ohh çeksinler. Yarın tam 1 ay oluyo
-
Bugünü de belirsizliklerle bitirdik ..
-
Olumsuzsa bile bu an önce duymak istiyor insan
-
Dün halkbankın sitesi yenilenmişti , bugün eski haline dönmüş .Yenilenende duyurular kısmı açıkta değildi , dedim herhalde bugun açıklancak şimdi de duyuruları bulamıyoruz diye ararlar en iyisi siteyi eskisi gibi yapalım dediler diye düşündüm asdfghfjm
-
Lan daha fazla bekleyemiyecem
-
@meltem_90 sistem önceden ona göre ayarlanmış olabilir 60 ın altı direkt elenmiş sayılıyor, fakat yeterli sayıya ulaşılmadığı görününce o barajın bir çok il için düşüreleceği kanısındayım tıpkı @ezgifdn gibi.
-
@alinail Bence düşürülmez ingilizceden yüzde 50 gibi bi şart yoktu sonuçta keşke düşse ama düşmez