HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bugun İçin Umutluyum, Haydi Bakalım Hayırlısı
-
İnşallah açıklansın artık ya.
-
Bu gidisle gerçekten açıklandığı zaman kimse inanmicak artık
-
Insan kaynaklari da istanbul unisi de acmiyor telefonlari.Insallah aciklanirda yolumuza bakariz.odaklanamiyorum hicbiseye.kafamda ki halkbank bolumu hep acik kapatamiyorm.hakkimizda hayirlisi.ama beklemek gercekten yordu beni.
-
@ekonomist42, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Insan kaynaklari da istanbul unisi de acmiyor telefonlari.Insallah aciklanirda yolumuza bakariz.odaklanamiyorum hicbiseye.kafamda ki halkbank bolumu hep acik kapatamiyorm.hakkimizda hayirlisi.ama beklemek gercekten yordu beni.
hocam aynen bende o durumdayım hukukları bitiricem ama odaklanamadım ya tam kritik noktadayım çok olumlu sonuç hissediyorum uzmanlık için onun için meraktayım
-
Telefonlar meşgul mu yoksa çalıyor acmıyorlar mi
-
Acmiyorlar caliyor ama acan yok.
-
Forumda beklerken yok olan bir yazım dili var (gerçekte de böyle ise) çoğunluğun kayıp edeceği bir sınav, beklerken hem mülakat kısmı hem diğer sınavlar için çalişmak bu kısım için hayırlisini beklemek daha mantıklı... kaymakamlik hakimlik bekleme modundayız, bankacılık bekliyoruz girenin iki yılda başka yere kaçmak için ilk aydan çalişmaya başladığı bi yer...elbette hayırlısı olur insanlar ve bugün açıklanir..lakin herşeyin buraya bağlı olması cümle düşüncesi, değecek bir unvan değil...süreç işlerken farklı olmaliyiz fikrindeyim, ki 60 kişiden 1kişi olumlu 59 kişi yeniden neden zaman kaybedelim...
-
@refik-soydam hocam Türkçe dersindeyim kaybetmek yazıyor hoca şuan birleşik fiil olarak
-
-
@refik-soydam hocam ben de türkçe dersindeyim şu an hoca anlatım bozukluğu ve yazım yanlışlığının bekleme sürecindeki örneklerinden bahsediyor.
-
Bize özel yolu gözükecek sanırım.devletten artık ümidi kesiyorum yavaş yavaş ne ilan ne bişi
-
o hatayı yapmasalardı bu kadar düşünmeyecektik
-
Arayıp konuşan varmı arkadaşlar?
-
zaten açıklıcaz bugün diye açmıyorlardır inş :))
-
@grimmjow dünde açmadılar hiç.
-
Sınavı unutturmaya çalışıyolar bence
-
Bugünde boşa çıkmasın ne olur ya
-
@lalzeynep23 inşallah
-
Mesai bitimine kadar açıklanacak. Olmadı yarın açıklanacak. O da olmazsa cuma kesin açıklanacak. Cuma olmazsa haftaya. Haftaya olmazsa da ay sonu kesin açıklanacak. Her gün aynı şeyi yaşatıp duruyorlar