HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@spread ben de bugün ya da yarın 18.00-20.00 diyorum
-
@spread inşallah hocam
-
@yek saat 8leri bulmaz
-
Ya bu facete şubat falan diyorlar dalga mı geçiyorlar sinirlerim laçka oldu artık
-
@muaccelalacaklı umarım bulmaz. Gönlümden geçen şu dakika açıklanması,belirsizlik çıldırttı beni. O kadar bel bağladım ki bu sınava Halkbankası şubesi gördüğümde gözlerim doluyor.
-
Eskiden 100. sayfalarda açıklanmış. İşsizlik ne kötü bir şey:( 301. sayfa hala açıklanmadı
-
Az once biraz uyudum ve ruyamda bu basligi gordum biraz uzaklasmak icin uyuyorsun bu sefer ruyana giriyor umarim bekledigimize degmistir hayirlisiyla
-
@meltem_90 aynen geçen bende sonuç listesi gördüm benim adımın karşısında '' BİR İHTİMAL '' yazıyordu
-
biz toplum olarak çok ilginçleşmeye başladık. bir durumdan rahatsızlığımızı dile getiremiyoruz, istekte bulunamıyoruz , itiraz edemiyoruz. bu başlığa en az 200 kayıtlı üye giriyor tahminim 4 katıda sadece yazışmaları okuyan, hesabı olmayan kişiler . twitter da 3 kişi halkbank ın sayfasında tweet atmış . belki siz dikkate alınmıyor falan sanıyorsunuz ama millet kadro açtırıyor, atama yaptırıyor. bu aşağıda ki link #halkisterhalkbanyapar tag ine şikayet yazanların sayfası. siz de yeni bir tweet atabilir ya da oradakilerden re tweet yapabilirsiniz. amaan boşverin nasıl olmazsa eninde sonunda açıklayacaklar deyip yan sekmeden izlediğiniz videoya devam da edebilirsiniz
twitter sayfası -
Geçen ıstanbul atasehirde bir binanın istinat duvarı çökmüş haberde izliyorum . Tabi bu duvar da halkbank genel müdürlüğe çok yakın bi yer .kameraman cekerken genel müdürlük de çıkmış büsbütün edasiyla. Ben demez miyim anne bu bi isarett ..ve annem güler .hayırlısı der. Gençliğin psikolojisi bu ışte.
-
Bu da artık açıklanacaksa açıklansın iyice yılan hikayesine döndü
-
@mills dostum bu sayfa yeri degil ama aciklananan kadar bizlere biraz bilgi versen olur mu?
-
twitteri kullanmalıyız !
-
@mülkiyeli45 Ben de gördüm hocam Facebook’ta şubat diyenleri. İk cidden böyle bir şey dedi mi acaba? Dediyse pes
-
Arayıp bizde soralım.. Şubat nedir yahu
-
0216 503 51 71 bugün hiç cevap vermedi..diger numaraları bilen var mı
-
0216 503 5171 bugün hiç cevap vermedi..diğer numaraları bilen var mı?
-
@mrvstk Çalışıyoruz,tarih veremiyorum,siteyi takip edin başka yanıt alamazsınız
-
Arkadaşlar twit atalım ne olur etiket yapıp twit atalım
-
@ssln 2 hafta önce açıklanır diyordum ama bu kadar sürede aciklanmayinca kendimi ifşa edip muhabbete dahil olmak istedim artık.