HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ekonomist42 hocam baktım ki paranın fonksiyonu sorusu bile tartışılıyordu yani buraya kadar normal de; iki taraf da kendi dediğini kabul ettirmeye çalışıyodu, diğer cevapların da sağlıklı olmadığını düşündüğüm için hesaplamadım. Açıklanınca görmek istedim
-
@chirclee Sizde haklisiniz valla sinav her turlu degisikti ya meraklardayim gonya napcakhakkimizda hayirlisi
-
bu sınavın resmi açıklanma süresi var mı
-
@devletebedmüdded olması gerek ama yok sanırım
-
@lysippe04 bosver zaten 60i gecsekde bir sey olmuyo yani Ankaraya bnce yetmez.60 olsada ayni
-
@bianconeri Katılıyorum sana. #ForzaJUVE
-
@ekonomist42 inşaallah gönlümüze göre olur ama ucundan kaçacak sanırım benim
-
@zenginmemur Ankara en az 63 diye düşünüyorum şahsen o yüzden pek umudum yok
-
sınav 19 aralıkta açıklancak dendiğinde 1 haftada açıklanan sınavdan hayır denmez dendi bazıları sonuçlarını gördüğünde yine bu kadar kısa sürede açıklanan sınavdan hayır gelmez dendi şimdide bi başka grup bu kadar uzamasından şikayetçi
çok değişik çok -
@regista hocam ben servise girmedim ama ne bileyim herkes servise girmiş çok yüksek yapmış gibi, ama sonuçlar aciklaninca farklı olucak gibime geliyor.Sahsen uzmanlikta KPSS 90 varken alanda 55 doğru çıkmıyor servisinde okadar kolay olacağını düşünmüyorum.cogu il 58-59 civarı bazıları 55 hatta 54 e düşer tahminim.Uzmanlikta ise İngilizce şartını saglicak 510 aday çıkar mı iibfden bilmem.Yds verilerini baz alirsak 120 bin kişide 50 nin altında 70 bin kişiden fazla kalıyor muhtemelki çoğu İİBF dir.Gecmis yıl halkbank sınavları barajın dusebilecegini gösteriyor.Ve birde sorulardan nekadar emin olsakta, kendi sonuclarina cevap anahtarlarına sahipler, emin olduğumuz sorular çok yanlış çıkar şaşırmayın..
-
Ben neden bu sayfaya bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi bilmiyorum, artık açıklansın şu sınav illallah ettirdiler ya keşke girmeseydim hayatıma stres kattı
-
@chirclee bnde o soruyu tartisanlardan biriyim.Tezimidie zeynel dinlere gore yazdim.Kpss 2008 sorusu ayni soru siklar bile ayni
-
Arayan soran eden yokkkk muuuu?
-
@ahmetşen az önce aradım banka telefonları açmaya dahi tenezzül etmiyor malesef
-
@zenginmemur işte demek istediğim net olan, çıkmış sorular bile tartışılıyor diğer cevaplara da güvenemedim.
-
@muaccelalacaklı, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
sınav 19 aralıkta açıklancak dendiğinde 1 haftada açıklanan sınavdan hayır denmez dendi bazıları sonuçlarını gördüğünde yine bu kadar kısa sürede açıklanan sınavdan hayır gelmez dendi şimdide bi başka grup bu kadar uzamasından şikayetçi
çok değişik çokKatılıyorum. Madem o kadar şüpheyle bakıyosunuz kurumlara, girmeyin sınavlarına. Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu ama el mecbur bekliyoruz işte. Bir umuttur yaşamak...
-
@chirclee bencede bu sinav sorulari tartismaya cok acikti ama halkbank iptal edilen soru olsa gecen acikladiginda gorurduk
-
Telefon Edip ulaşabilen var mı acaba?
-
Arkadaşlar foruma yeni katildim hee yorumu okuyamadm kocaeli var miydi
-
Ben dün akşam 17.30 civari aradim ne zaman aciklanacak diye sagolsun arkadas çok fazla özür dileyerek birkaç gün daha sabretmemi söyledi.
umarim sadece birkaç günle yetiniriz hafta veya aya çevirmezler.