HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
arkadaşlar uzmanlıkta mülakata kaç kişi cagrıldı 510 kişi yazıyor ilanda 50 ye düştüğüne gore 510 dan fazla olması lazım yanlıs mıyım yoksa dogru mu?
-
@kerem-23 elazığ nişanlım elazığlı Allah gönlünüze göre versin
-
Diyarbakır'ı tercih etmiştim alan: 51d 19y gy gk: 20d 20y ing: 10d 30y puanım 58,92
-
Kazananlara hayırlı olsun.Mülakatta başarılar dilerim.Kazanamayanlara geçmiş olsun her son yeni bir başlangıçtır
-
@bianconeri belli olmazda niye öyle bir şey düşündünki belki 510 kişi o puanı almıştır
-
61.2 puan al ama Tekirdağ yüzünden gireme. İntihar sebebi gibi.
-
@thequeenoftheguy sizin neterinize göre 59.23 olması gerekiyor ya sistemsel bir hata var yada kafalarına göre puan verdiler benimde 29 35 17 doğrum var 58.10 olması gerekir iken 58.25 puanım var
-
Ekran görüntüsü alıp çıkın sinir etmeyin ya.. Hala bakamadım
-
66,14 mersin mülakkattayım.
-
@ilyadaaa 0.71 li puanın fazlasıyla bir küsaratı da var yani sonuç yanlış değil. O puan artışı küsürattan kaynaklanıyor.
-
@mülkiyeli45 amin hocam insallahta giremiyoruz.
-
@oguz23 sizinde 58.71 olması gerekiyor puanınızın herkesin az da olsa puanı fazla gelmiş ama neye göre fazla bu puanlar ya
-
Hala giremedim giren çıksa kalabalık etmese dünya bize de 1 dakikalığına güzelleşme ihtimalini yaşasak güzel olmaz mıydı
-
bende hala bakamadım çıldıracammmm
-
Aynen ya. Gidilmiyor
-
Sinirden ilkokul çocuğu gibi saçma sapan cümle kurmuşum bak adamı delirtmeyin bakan çıksın
-
@luthor senin nasıl hocam durum bakamadım henüz buraya
-
bir kaç kere giriş sayfası geldi şifreyi girdim yine gitti
-
@ilyadaaa ben hesapladım benmkısı dogru hesaplanmış sızınkı yanlıs mı hesaplanmış?
-
Ben de girememiştim telefondan çok rahat açıldı oradan deneyin