HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Nedendir bilmem dün tüm heyecanımı yasamisim ve hepsi uçtu gitti. Şu anki hislerim nötr. Hayırlısı olsun
-
site değişiklik alarmı kurmuştum. alarmı verdi heyecanla bilgisayara koştum. sonuç: Kap Duyurusu
-
Bu kap duyurusu sonrası sınav bugün açıklanmaz herhalde malum bankanın şuan psikolojisi bozuk
-
@lysippe04 bzim psikolojimiz yerinde ya
-
@muaccelalacaklı haklısın valla manyak oldum iyice KPSS ye hazırlanıyorum tekrardan.Banka olursa kursu hayrına birine devredecem falan iyice uçtum
-
Açıklayında insanlar önüne baksın binlerce kişi olumlu yada olumsuz bir sonuç bekliyor nedir bu kadar zor olan
-
Görünüşe göre bu alınacak personel lerin göreve başlaması bir hayli zaman alıcak
-
Arayan varmı ne diyorlar hep beraber yuklenelim
-
Bugunde açıklanacağa benzemiyor..sonumuz hayır olsun
-
Puanlar cok yuksek kapatabilir.60.83 Adanayi kazanan adayin netleri nerdeyse yaridan fazla kulturde 27 ama bekledigimiz gibi yapilmis puanlar
-
Sanırım 10 ocağı bekliolar. Ille 1 ay olucaksa
-
@zenginmemur onlara itimat etmeyin demiştim.. çünkü aşırı dengesizlik mevcut. böyle bir şey sözkonusu olamaz. nevşehir 63 ile kapatmış. istanbul 59 ile almamış. puanlama desen farklı. bekleyelim görelim
-
O zaman neden bu haftaiçi diyorlar 10 ocakta açıklanacak demiyorlar bugün yarın derken mahvolduk yazık bize de ne uyuyorum ne uyanıyorum
-
@zenginmemur 60.83'lük sonucun fotosu var mı?
-
@mills sizin puan kaç gözüküyodu
-
@xyzzyx 72 görmüş o. mülakata hazırlanmaya başlayabilir:)
-
Arayan varmı?
-
@adam-smith Allah aşkına neden söz konusu olamasin? Siz İstanbul baraj altına düşün diye umduğunu için mi ? Kendimizi kandirmayalim yani
-
@bgtr görücez geçen yıldan akıllanmadınız hala ne diyeyim
-
@adam-smith dusmeyebilir pekala, dayanak yok her anlamda bambaşka iki sınav ummak ayrı herkese aahkâm kesmek ayri