2018 Guy Alımı
-
İlgili konular için buralardan devam edelim arkadaşlar.
1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.) -
Bir bilgi vereyim
Şuan kurumda 16.923 gelir uzmanı bulunmakta
6.578 de gelir uzman yardımcısı mevcut..Kurumun toplam gelir uz yardımcı ihtiyacı 16.000 kişi dir.
Eğer öğretmenler gibi baskın bir etkinlik yapılırsa bu kadrolar şuan boş.. Bilmem anlatabildim mi? -
2 haftaya kadar ilan gelmezse ramazana kalıyor sınav şayet ramazanda sınav yapmayı düşünmezlerse haziran sonu temmuz başına kalıyor sınav yani 1 seneden fazla geçmiş oluyor durum vaziyet çok can sıkıcı.
-
Mart sonu- Nisan başı birşeyler gelecegeni düşünüyorum guy,dguy veya vmy bakalım hangisi yada hangileri gelecek
-
Ankara da gelir uzmanı olan bir arkadaş bu sene İstanbul ve Ankara nın alım yapmayacağını muhtemel alınacak sayının da 1000 olduğunu söyledi umarım spekülasyondur...
-
@gozde41 hocam bence onlar sadece tahmin yürütüyor bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum
-
@gozde41 Hocam ben olmamasından korkuyorum ️
-
@meç bence de şuan kimsenin ne olacağından haberi yok geçende de bi gelir uzmanı sadece Ankara 400 kişi alacak diyordu şuan bunu kimsenin bilme şansı yok biri geçende talep toplanmadı buna emin olabilirsiniz diyor kesin bilgi diyor o zaman Ankara veya İstanbul’un almayacağını nerden bilebilir biri geçen sene herkes alım olmayacak diyordu 1000 diyordu 1500 diyordu kimse 2000 demedi imkansızdı 2000 geldi şuan herkes tahmin yapıyor kimsenin bişe bildiği yok
-
Maliye Bakanlığının yapacağı alımlarda eskisi gibi duyum alma şansı yok artık eskisi gibi olsa 1000dguy 1000vmy kadrolarını biri gelip burda 1-2 ay önceden derdi ama kimsenin bundan haberi olmadı kendileri açıkladı geçen senede guy aynı şekil geldi duyum işi bitti artık hepsi tahmin
-
@walrass06 içerden söylenenler çıkmış olsa duyumu olanların duyumları çıkardı zaten o yüzden bana inandırıcı gelmiyor bilgiler.
-
İnşallah dediğiniz gibidir bana da oek inandırıcı gelmedi ama biliyorsunuz oralardan birileri söyleyince insan bir kuşkuya düşüyor
-
KPSS den önce ilan gelicektir arkadaşlar ne zaman gelmediği görülmüş Allahaşkına:(
-
@gozde41 özellikle istanbul gelmemesi beni de çok üzer ama İstanbul ve Ankara hâlâ daha ihtiyacı en çok olan iller, bunu bizzat orada çalışanlar söylüyor. İl tahminini kimse bilemez şu aşamada. Aynı şekilde sayıyı da. Dedikleri tahminleri çıkabilir de, aksi olarak gayet İstanbul & Ankara da olup yüksek sayılı ilan da gelebilir geçen yılki gibi. Bu guy ilanı hakkında hem dayı hem de iller olarak o kadar çok şey yazıldı söylendi ki, bu durum bile zaten söylenenlerin hep bir tahmin olduğunu gösteriyor zaten. Bakalım zamanla göreceğiz. Herkes için hayırlısı
-
@füreya "dayı" değil "sayı" tabiki :)))
-
@gmzankr066 aynen oyle 2016gibi darbeli felaketli bir yilin ardindan bile guy geldi
-
Geleceğinden şüphe yok ama yine sayı 2000 olur mu insan en çok onu merak ediyor.
-
insanlar harıl harıl ders çalışıyor bir iş sahibi olayım diye, bazılarıda para, lüks yaşamın içinde kıvranıyor, adalet bu olsa gerek!!!!!!
-
Dguy ve vergi mufettisi alimi icin tasari mecliste su an gorusuluyor. Onaylandiktan sonra ilan hemen gelir mi acaba ?
-
@mertmert haril haril ders calisabilmekte bir lüks !!!
-
@duymhuyguy aynen onada katılıyorum.ders çalışan insanların kafaları rahat degil,ders çalışıyoruz ama işe girebilmek içinde referans bulabilecekmiyiz diye düşünüyorlardır.aşagı tükürsen bıyık,yukarı tükürsen sakal misalı, allah herkese kolaylık ve sabır versin