2018 Guy Alımı
-
@mertmert yani herşeyi ters yapacaksın o zaman her şey düzene girer sanırım
-
@duymhuyguy bizim gibi bütün gün işe giden akşamı ise ders çalışmaya çalışan insan da çok
-
Pomem ikinci alımı yapıyor biz hala ilanı bekliyoruz.Sınavlar Mayıs değil de Kasım zamanı yapılmalı.Kpss giriyoruz sonra Mayıs'a kadar bekle.Mayıs'a kadar kurum sınavına mı çalışılır??? İnsanın sağlığını bozar ya.Hazır bilgiler de tam uçmadan Kasım'da girsek ne olur.Zaten atama süreci de uzun.Kpss Mayıs'tan Temmuz'a alınmasa 2 kpss 1 alıma denk gelecekti
-
Arkadaşlar Facebook ve Twitter de Tuğrul Koçer hocayı göremiyorum hesapları mı kapattı acaba öyleyse hayra mı alamet bilemedim belki de beni engellemiştir tabi
-
@gmzankr066 adam bu kadar adaletsizligi görünce içine kapanmıştr
-
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun.....
-
@meç kesinlikle mart sonu nisan başı gibi de gelmezse umut edecek halimiz de kalmaz
-
Arkadaslar 2018 kpss aciklanmasi 1 eylul yapiyor. O zamana kadar 6 ay gibi bir sure var. Illa ki bir alim olur. Gecen sene nisanda geldiyse bu sene haziran 1 e gore dusunun.
-
@gmzankr066 biliyor musun gecen haftalarda da Tugrul hocayı bulamamıştım hesabınmda, dedim engellendim mi naptım diye oyle bir şey yokmuş sonradan profile girebildiğimde anladım. Sımdı de herkes goremiyor o yuzden engelleme gibi durum yok sanırımnoldu acaba
-
@falanfilan Tuğrul hocanın söyledikleri çok önemli benim için ya ta ne zaman kimse bilmezken bu sene %70 devlet gelir uzmanı alınıcak demişti umarım birileri küstürmemiştir
-
KPSS öncesi Guy ilanı gelir mi ?
-
@i̇lanbekleyenbiri Bence 1000 vmy-1000 dguy yanına bir de guy gelmez sence gelir mi..Bakan açıklamasa 1000 dguy ve 1000 denetim elemanından da haberimiz olmayacaktı.Bunların da tarihi netlik kazanmadı.Kaç aydır tek ilana muhtaç,onca duyumun boşa çıktığını gören bizler bu kadar bol keseden alım olacağını öngörüyorsak çok iyimseriz demektir.Ben de iyi bakmak istiyorum ama fayda etmiyor 2 yıldır gerçekleri yaşıyorum
-
2 yıl derken alımların yavaşlama noktasına geldiği dönemi kastettim yoksa süreçte öncesinden varım.Puanı alıyorduk ve ilan Kasım aylarında geliyordu.Hiç iki ilanlı döneme rastlamasam da süreç fena işlemiyordu.Şimdi puanı alıp bekliyorum bir sonraki yılın kpss'si de aradan çıkıyor
-
@fernando-reges o alımların guy ihtiyacını etkilemeyeceği yönünde bi inanç var ama belli olmaz
-
Yaklaşık 50 il en son 2015te Guy alımı yaptı. Şimdi Dguy - Vmy bence bunları etkilemez. İnşallah Guy alımı da olur Guy başkadır
-
Polis alımı varmış biz bi sınava giremiyoruz ki yolumuza bakalım şimdi başvursan bi sıkıntı başvurmasan bi
-
Pomeme başvuru yapacak olan varmı ?
-
@lamıcimiyok kardeşim pomem sayfasina yazarmisin
-
@altaybozkırlı kardeşim özellikle buraya yazdım alandan yeterli puanı olduğu halde başvuracak varmı diğe merak ettim
-
@lamıcimiyok Belirsiz benim ki..Ne Pomem ne Paem'e başvurmadım sırf Guy,Mhuy,Duy için ama gel gör ki Pomem ikinci ilana çıktı bizim beklediklerimiz hala yok.İçime de his doğuyor az kaldı biraz daha sabır diye ama daha nereye kadar bekleyeceğiz bilmiyorum