2018 Guy Alımı
-
@fatoss21 hocam bu dguy ve vmy alimi olcakmiymis bu risk analiz merkezini falanda sorsanız
-
Kasım ayından beri 1250 kişilik ilan konuşuluyor Haziran’a kadar geldik bakalım hayırlısı
-
@gmzankr066 11bin icin de en iyi ihtimal istanbul veya ankaranin bulunmasi ve bunlardan birinin aslan payini almasi. Insallah 2000 uzeri bir ilan olur
-
@hamzaömerhalid hocam 3 haziran boştu artık o tarihe vermezler 40gün var arada çünkü
-
@slytherin bu guy sınavı illa pazar günü mü oluyor arkadaşlar
-
@rul0kat inşallah hocam her gece dua ediyorum valla
-
@zenginmemur arkadaşlar şahsen ben guy gelsin diğerleri kpss sonrası gelsin isterim zaten kpss ye ne kaldı sebebimse en azından soramamak ilk 1000 e taşıyım de sadece guy la yetinmiyim bir cok kisi ixin de bu gecerli bence o yuzden ders çalışmaya devam
-
@walrass06 genelde pazar oluyor ama cumartesi olduguda olmuş önceden
-
@hamzaömerhalid 3 haziran ihtimali geçti gibi 45 günün altına düşmeleri çok zor. O yüzden en iyi ihtimal 10 haziran duruyor şu an.
-
@walrass06 Son 6 sınavda, son sınavda pazara dahil olmak üzere 3 ve 3 cumartesi yanlış hatırlamıyorsam.
-
@duymhuyguy KPSS den sonraya kalmayacaksa o zaman ilan inşaallah bu hafta geliyor. Baksana son duyumda haziran diyor. Senin dediğin gibi dolu olan Pazar’ların Cumartesi’leri de doluysa bu Haziran’da sınav var demektir inşaallah hayırlısıyla
-
Arkadaşlar twitter da seçim öncesi kamuoyu yoklaması yapan bir hesap var. İktidara bağlı olduğunu sabitledigi bi twitte belirtmiş. İşte o twitin altına gömulduk. Siz de gelin lütfen. Hesap: ankara_kusu
-
@paretowilfredo @Priss hocam siz ne düşünüyorsunuz haziranda ki sınav hakkında yeni bir duyumunuz var mı?
-
9-10 Haziran veya 14 temmuz olmalı o zaman başka gün yok
-
@falanfilan arkadaşlar Twitter’de lütfen bu hesabın twitinin altına yorumda bulunup sesimizi duyuralım.
-
@grundig evet arkadaşlar hadi herkes yazıyo
-
Bu ankara kusu hesabını galiba 3 hafta önce falan buraya yazmıştım.O zamanlardan bu tarihe kadar yazılsaydı belkide şuan daha somut şeyler olurdu elimizde
-
@eliff her türlü ihtimali gözetmek lazım.Ilk 1000 e girdinmi yine ilan beklemeyecekmiyiz?Ha birde ne kadar hızlı gelirse ilanlar ise baslama süremuz kisalir tabi sinavlari gecersek.Birde bu yıl aslında sadece 2017 puanlılar devrede oldugundan yuklu alimlarin vmynin bile 500 kiside 80lerde kapatması mümkün olabilir
-
Twitter’da Ankara kuşu adlı hesap iktidara bağlı sürekli gündem yoklaması yapan bir hesap ben sürekli yazıyorm gönderilerin altına ama çok az kişi var bizden yoğun olarak yazarsak cevap veriyor. İmkanı olan herkes yazsın lütfen.
-
Konuyla alakasız olduğu içi özür dilerim ama diğer başlıkta cevap alamadım arkadaşlar elinizde mükemmel net yaptıracak çeko notunuz var mı pdf şeklinde Kitap mı alsam nottan mı çalışsam bilemedim