2018 Guy Alımı
-
@1umut beddua değil hakkımı istiyorum temennide bulundum o arkadaşa neden tepki gösteremedin? Burada 2017den iyi puan alıp bekleyen binlerce insan var saygısızca konuşmayın!
-
@hickskaldor aynen ya insanları uyarmaktan da bıkıyor insan
-
@2iki helal kardeşim sana
-
@i̇lanbekleyenbiri Allah cumlemizin yardimcisi olsun
-
@buseneatanıyorum ilanlar kpss sonrası gelecekse 2017 neden yapıldı ? Bu bir
2 yıl geçerli olan 2017 kpss 1 yıl ilan gelmediği için artık 1 yıl geçerli oldu bu iki
Adaletsizliği göremiyor musun? Dilsiz şeytanlık yapma haksızlık var!
-
@i̇lanbekleyenbiri Neyse uzatmayalım dostum normalde polemiğe giren biri değilim ama yıllarca verdiğim emeğe küfür etmek gibi bişi oldu bende tutamadım kendimi.
-
@1umut amin kardeşim
-
@i̇lanbekleyenbiri helal dostum doğru söyledin , 8-9 ay masa başında sabahlayıp aldığımız 2017 puanının heba olması ihtimalini bile içime sindiremiyorum
-
@buseneatanıyorum istediğini düşün tabi arkadasım saygım sonsuz ama sadece bi dakikanı ayır ve 11 aydır ilan bekleyen bu sene senin çalıştığın gibi belki daha fazla çalışıp iyi puanlar alan insanların yerine koy kendini eger birazcık üzülürsen bizim için düşündüğün şeyin aslında biraz acımasızca olduğunu farkedersin ama çokta umrundasınız ne üzülücem size diosan söylenecek çokta bişey yok kimse kendini yormasın
Bide tabi burası 2017 kpss guy bekleyen sayfası ya burda zaten insanlar üzgün gergin bi umutla hala ilan bekliyo gelip buraya inşallah ilan gelmez demen ne kadar mantıklı ne kadar hoş bi düşün -
seçim öncesi alımlar artar umarım tez zamanda ilan gelir.
-
@buseneatanıyorum evet 2 sene geçerli ama bu sene birileri atanırsa guy olursa seneye olan alıma büyük bi çoğunluk olarak el atmaz .sonra zaten seneye daha yüksek puan alırsa zaten onu kullanır yine dezavantaj geriden gelenlere
-
ilan gelene kadar akıl sağlığımı kaybedip, sınavı geçsem dahi kurum için gerekli sağlık raporunu alamayacak seviyeye geleceğim, az kaldı.
-
Bu Kadir Koç hoca geçmiş zamanda Mart-Nisan gibi ilan gelecek dedi mi hatırlayan var mı?
-
@robert-lucas sağlık raporunda neye bakıyorlar kardeş
-
@fernando-reges Demediği ay kaldı mı
-
@hasan2 bilmiyorum hiç almadım daha önce ama arkadaşım Halkbankası için almıştı, akciğer filmi bile istemişlerdi. Bunun yanında işitme ve görme testi falan da istemişlerdi.
-
@gmsmustafa Doğru hatırlamışım o zaman.Ben de tanımam etmem buraya yazan arkadaşlar olmuştu.Olumsuz ve can sıkıcı konuşmuş.Vekille konuştum diyor.Hocalara itibarım sonsuz ama şu duyum işine emin olmadan girmeseler ya da dediklerinin arkasında kalsalar
-
Acaba yine mektup yazsak biz ve yakinlarmiz nasıl olur? Bir sonuca ulasabilir miyiz seçim öncesi gelecek bir ilanı sayı olarak artırır mı ne dersiniz @paretowilfredo hocam organize edilebilir mi?
-
@robert-lucas hmm ya bir psikiyatriye gitmek felan bunlar engel teşkil edermi acaba
-
Bakın 20 nisan cuma günü saat 21.30 da sponsor desteğiyle etkinlik yapılacak öğretmenler şimdiden gündeme girmiş bile arkadaşlar bu son şansımız lütfen twitir hesabi olmayan arkadaşlar hemen hesap açın sesimizi duyurmazsak heba olup gideriz olan bize olur lütfen etkinlik günü herkes katılsın artık iş bizde bitiyor