2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bakın 20 nisan cuma günü saat 21.30 da sponsor desteğiyle etkinlik yapılacak öğretmenler şimdiden gündeme girmiş bile arkadaşlar bu son şansımız lütfen twitir hesabi olmayan arkadaşlar hemen hesap açın sesimizi duyurmazsak heba olup gideriz olan bize olur lütfen etkinlik günü herkes katılsın artık iş bizde bitiyor
Kesinlikle katılıyorum. Artık zaman siyasal karar alma sürecini etkileme zamanı. Bu durum "Kamu Tercihi Teorisi'nin" en temel varsayımı. Ayıp ya da günah değil.
-
@hasan2 sanmıyorum.
-
@hasan2 denetim kadroları sağlık kurulu raporu ister; dahiliye, genel cerrahi, göz, kbb, psikiyatriyi ayrı ayrı dolaşırsınız. Uzman yardımcılıkları akli engel olmadığına dair sağlık raporu ister; sadece psikiyatriye gidilir.
-
Arkadaşlar bakın öğretmenler çatır çatır Twitter gündeminde kadro istiyo tagleri de son derece açık ve net ! CUMA GÜNÜ etkinlik var biraz kendimize gelip ciddi bi katılım gösterelim bakın belki de son şansımız bu iyi bi kadro koparabiliriz biraz motive olalım hadi !
-
@lamıcimiyok haklısınız hocam etkinliğe katılıp öğretmenler gibi sesimizi duyurmamız gerekiyor . İibf bu konuda çok pasif.
-
@elisa 2000 hedefi ile tekrar organize edilebilir dostum. Bakalım..
-
@paretowilfredo Buna o kadar çok ihtiyacımız var ki.
-
@duryy Farkındayım dostum... Biraz kafamı toparlayıp, vakitten arttırıp ilgileneceğim inşallah.
-
@paretowilfredo Bekliyoruz üstadım.
-
Son 6 İlan yayınlanma tarihleri ve sınavın yapıldığı tarihler arasındaki gün farkı :
1 Nisan-14 Mayıs = 44 Gün
7 Ekim-28 Kasım = 52 Gün
23 Mart-16 Mayıs= 54 Gün
13 Kasım- 28 Aralık= 45 Gün
5 Kasım-28 Aralık =53 Gün
11 Şubat-30 Mart=58 Gün
Ortalama = 51 Gün -
Bugun 19 Nisan tarihinde ilan geldiği taktirde ortalama 51 günü baz alırsak takvimimizde boş kalan pazar günü aşağıdaki gibi oluyor:
Sayıştay Eleme sınavı -> 27 Mayıs
Boş Pazar Günü ->3 haziran (En erken fark ile yanı 44 günde de)
Boş Pazar Günü ->10 haziran ( Ortalama fark ile yani 51 gün de)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks/ Sayıştay Yazılı ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Boş Pazar ->15 Temmuz ( 51 gün fark üzerinden 25 Mayıs ilan tarihi)
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Pazar -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Boş Pazar ->12 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 23 Haziran ilan tarihi )
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss ilanı ->1 EylülKaçırdığım bir yer varsa ekleyebilirsin. Amatörce bi çalışmadır.
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bugun 19 Nisan tarihinde ilan geldiği taktirde ortalama 51 günü baz alırsak takvimimizde boş kalan pazar günü aşağıdaki gibi oluyor:
Sayıştay Eleme sınavı -> 27 Mayıs
Boş Pazar Günü ->3 haziran (En erken fark ile yanı 44 günde de)
Boş Pazar Günü ->10 haziran ( Ortalama fark ile yani 51 gün de)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks/ Sayıştay Yazılı ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Boş Pazar ->15 Temmuz ( 51 gün fark üzerinden 25 Mayıs ilan tarihi)
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Pazar -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Boş Pazar ->12 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 23 Haziran ilan tarihi )
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss ilanı ->1 EylülKaçırdığım bir yer varsa ekleyebilirsin. Amatörce bi çalışmadır.
Düzeltme 15 temmuz Resmi tatil<<<
-
Güncel icra iflas notu olan paylaşabilir mi?
-
@duymhuyguy olması gereken 10 haziran mantıklı olan 8 veya 15 temmuz ama 15 temmuz resmi tatil değilmi snav yaparlarmı o günde
-
Gib sinavlari genelde c.tesi yapar
-
Geçen sene Kpss'den 1 hafta önce sınava girdik.Yine öyle olacaksa yandık.3 ay da mülakatı bekle sonra bir de göreve başlaması 2019'un hangi ayında başlarız artık bilmiyorum
-
@slytherin 15 temmuz resmi tatil onu yazdim o hafta yapmazlar.
-
@aslan1453 son 6 sinava gore yari yariya c.rtsi ve pazar. Ancak takvime gore cumartesileride dolu duruyor.
-
@fernando-reges takvime gore oyle durmuyor. Aksine sinavdan 2 3 hafta sonra gibi duruyor sinav.
-
Arkadaşlar Gaziantep guy lar ne zaman göreve cagirildi