2018 Guy Alımı
-
Bizim bakan degisir mi gencler ??
-
@fernando-reges hocam başlayalım da inşallah geç olsun dert ettiğin şeye bak şu durumda
-
@busus inşallah
-
@duymhuyguy muhtemel vmy dguy guy sinav tarihleri 26 mayis 2-9-30 haziran 7-14 temmuz 4-11 agustos bu tarihler cmtesi pazar yapicaklarsa 1 er gun ekleyin
-
Artık bir işaret gelsin ben çok yoruldum
-
@rybczynski2 iste sıkıntı suan tek konusulan sey erken secim.Kim bilir risk analiz merkezini veya Kdv iade islemelrini
-
Arkadaşlar yarın saat 21.30 da etkinlik var twit hesabı olmayanlar açsın lütfen. Etkinliğe yüksek katılım olması bizim için ne kadar önemli tahmin edersiniz. Bu dönem de bir ilan geldi geldi yoksa 2017 puanlarımız boşa gidicek. Rica ediyorum katılın arkadaşlar.
-
@walrass06 Dostum doğru diyorsun elbette ama şu günü kurtarma mantığından vazgeçmeliyiz.Hiçbirşeyi dert etmeye etmeye bu kıvama geldi işler.
Kpss sınavı 2017 Mayıs ayında yapıldı.Şurada üstünden 1 yıl geçmesine 1 ay kaldı.Şimdi ilan geleceğini varsayalım.Sınav olacak,mülakat olacak ve son aşama işe başlama.Bu da min 6 ay götürse etti mi sana min. 1,5 yıl.2017'de sınava girdim 2019'da atandım.Peki atanacağın garanti mi?
Dostum yükümüz çok ağır anlatabildim mi.İnş atanırız da süreci baştan yaşamaya gerek kalmaz -
Yiğitler etkinliğinden ziyade daha dikkat çekecek tür bir etkinlik yapılmalı kanaatindeyim , ki farkına varılabilsin
-
@gannicus en mantıklısı gazeteye ilan vermek yada dikkat çekebilecek düzeyde mektup etkinliği
-
Facebook'ta şöyle bir şey gördüm.
İibf için ekranlarda gündem olma fırsatını kacirmayalim. Özgür ÖZKINIK hocamız önce Beyaz Tv Uyan Türkiyem programına konuk olacak sonra Atv' de. Mutlaka izleyelim , herkese izlettirelim, programa tweetlerimizle katılalim. Bu başlığa tüm arkadaş listenizi etiketleyin herkesin haberi olsun. Gelecegin için izle-etiketle-tweetle . Etiket sınırı yok, etiketleyenlerden 5 kişiye vatandaşlık kitabı da gönderelim. (22 Nisan saat 9.00'da)
-
@tuketiciranti Bu önemli bir fırsat bence yarınki etkinlikte bu kanalları etiketleyelim diye düşünüyorum.
Bir de üstte bir arkadaşımız yazmış gazete ilanı diye o da çok güzel olur destekçiyim +1 -
@slytherin mektup fikri bence de mantikli gecen yil ise yaramisti
-
Yapılacak her şey için maddi manevi destek sağlamaya hazırım.
-
Arkadaşlar merhaba.
Cuma gün ki etkinlik işe yaramaz ise haftaya gündemin çok yoğun olmadığı zaman da bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Etkinligimizi Ankara da yapmayı , ve basın organlarına haber verip ufak bir metin ile şikayetimizi dile getirmeyi düşünüyoruz. Ancak bunun için Ankara ya gelebilecek ya da Ankara da yaşayan dostlara ihtiyacımız var. Eğer bu etkinliği yapamazsak, sponsor bulup Twitter da ve mektup yoluyla CB danışmanlarına ulaşmayı düşünüyoruz. Sponsor bulamaz isek, ortak bir havuzda en azindan masrafları karşılamak için para biriktirmeyi düşünüyoruz. Bunun için de çalışan memur arkadaşlardan destek bekleyeceğiz
Ancak önceliğimiz sponsor bulmak. Bunun için arayıştayiz. -
Seçimin rüzgarıyla sgk denetmenlik sonucu aciklanmis. (sistem çökmüş olduğundan daha göremediler sanırım) neyse bu iyiye işaret diyebilir miyiz lütfen öyle olsun
-
@falanfilan onlarda seçimi bekliyorlarmış demek 300 kişi önümüzden gitmiş olacak tek eksik 2000 kişilik guy ilanı
-
Cok sukur aciklandi denetmenlik. Hayirlara vesile olur insallah.
-
inşallah sırada ki ilan guy olur
-
@meç evet o da var, bir de 2018liler gelmeden bi tane nur topu gibi ilanimiz gelseydi