2018 Guy Alımı
-
@buseneatanıyorum KPSS öncesi alım olmazsa bu sene girenlere yazık olmaz mı ? Tamam bencilce isteklerde bulunmakta özgürüz ama şöyle düşünün alım olsa sağlam bi 3000 kişi önünüzden çekilse sizin için de daha iyi olmaz mı ? Unutmayın geçen sene iyi puanlar seneye daha da iyi puanlar alıcak dizi ezer geçerler belki de. Demem o ki bu işte birinin hayrına olan sizin de hayrınıza
-
@meç inşallah hekese yetecek ilan gelir.ben sadece kendi isteğimi belirttim.bir taraf üzülüp bir taraf seviniyor malesef ben de elbette sevinen tarafta olmak isterim.
-
@buseneatanıyorum kardeşim yanlış düşünüyorsun burada o ilanı 11 aydır bekleyen binlerce genç var çok zor durumda olanlar vardır bu onlara haksızlık degilmidir 2017 kpss den puan alanların 'ne sucu var o zaman 2018 'den kötü puan alan birileride 2019 kpss den sonra ilan gelmesini iştesin o zaman sen 'ne düşünürdün biraz kendini bizim yerimize koy
-
@fernando-reges insanlarin ne yasadigini bilemezsin. Uzun suredir bu isin icinde olsanda hayat sartlari elverisli olmayabiliyor. Disardan bakarak yorum yapmak eksik kalir. Herkesin hikayesi baskadir
-
2018 kpss sonrası ilanlar gelsin deyince niye linç ediliyor ki herkes sonuçta kendini düşünmek zorunda yani mesela kimse mülakatlar kalksın aynı merkezi alımlar gibi olsun demedi ney işte 5 katı 10 katı gibi rakamlar çağrılsın dendi yani lafın kısası kimseyi linç etmeyin herkes sonuçta kendini düşünecek ilanlar şimdide gelecektir kpss sınavından sonrada gelecektir seçimde vatana millete hayırlı olsun
-
@gmzankr066 2017 puanlarının gecerlilik suresi iki sene diye biliyordum.yani secim sonrasi ilan gelirse 2017 puanları kullanılmıyor mu.herkesin hakkinda elbette hayırlısı olsun.hayrına şerrine ben karısamam.sadece kendim icin bir dilekte bulunabilirim.
-
@lamıcimiyok yahu ben de cok zor durumda kaldım.kimse atanmasın sadece ben atanayım demiyorum.ben sadece kendi çıkarım için bir dilekte bulundum ya da içimden geçen seyi soyledim.bu kadar abartılacak bir şey yok ki.bunu düşunen yalnız ben miyim?
-
@buseneatanıyorum bencil insanlar böyle tanımlanır kusura bakma. Senin de dediğin gibi fikrimi beyan ediyorum. Umarım harika yerlere gelirsin en birinci sen olursun bizim de yıllarca vermiş olduğumuz emek önemli mi sanki dimi boşver güzel kardeşim.
-
@buseneatanıyorum inşallah ilanlar kpss öncesi gelir sizleri de 1 yıl bekletirler de bizi anlarsın...
-
@2iki bencil insanlar omurgasız diye tanımlanmaz.beni elestirebilirsiniz fikrimi begenmeyebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.omurgasiz kelimesini aynen iade ediyorum size.siz de kendini dusunerek hareket etmiyor musunuz.ilan hemen gelse de atanayim demiyor musunuz.bu bencillik degil arkadasim.herkes kendi derdine dusmus.
-
@buseneatanıyorum ne bencil insansın be
-
@i̇lanbekleyenbiri ben de sana o arkadasin yasadiklarini yasa, sonra gorelim bakalim diye beddua edeyim mi:))
Herkes diledigini ister yazar cizer. Bu size beddua etmek veya hakaret etmek hakkini vermiyor. Biraz saygi sadece -
@1umut O zaman yaşadıklarından ders çıkarıp iyi temennilerde bulunmak gerekir.Merak etme yorum yaparken onları düşündüm.Ben 6 ay askerlik yaptım sonrasında sınava girdim.En kötü şartlar da hazırlandım.İnandıktan sonra hepsi olur.Başarısızlığımın faturasını başkalarına kesecek değilim.Daha 2018 kpss olmamış sen gelip insanların sınav beklediği yere inş gelmez diyorsun.Eyvallah öyle olsun gelmesin ama sonra bu süreci kendisi de yaşayacak.Yaşayınca öğrenir daha tam öğrenemediği belli.Belki kazanamayacak bir sonra ki Guy'u beklemek zorunda kalacak.O zaman da kendi çıkarı gereği bizim gibi düşünecek
-
@fernando-reges hocam o kadar igrenc bi sürecin icerisindeyiz ki her fikir dogru. Herkesin dusundugu dogru. Bizler kotu bi sistemin magdurlariyiz. Burda her basarinin da basarisizligin da bi hikayesi oldugunu dusunuyorm. Bilmedigim hikayeler hakkinda yorum yapmaktan hep cekindim, size de tavsiyem budur nacizane. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun
-
Şu forumdaki tartışmaları okumaktan sıkıldım
-
@hickskaldor ilan gelse de il tartışsak bari
-
@1umut belki daha ağırını yaşadım nerden biliyosun?
-
@busus keşke o heyecanın stresin tadı bambaşka
-
Saçmasapan konuşmayın be
Kasımda ilan gelince 2018 kpssden 3 ay sonra, 2017 kpssden 1.5 yıl sonra ilan gelmiş olacak bu mu adalet!
GUY ilanı 2017 KPSSye girenlerin emek verenlerin hakkıdır daha 2018 kpss olmamış sonra gelsin diyosunuz ?!?
Belki o arkadaş bu kpssden 60ı geçemeyecek gelmiş saçmalıyor burda.. -
@i̇lanbekleyenbiri olabilir pek tabi. ama yasadiklarinizi tekrar gozden gecirmenizi diliyorum o vakit. yasadigimiz her sorun bize bir sey ogretmek icin geliyor, siz de ne yazikki o sorunlari yasadiktan sonra bi kisiye beddua etmemeyi ogrenememissiniz. Tekrar gozden gecirirseniz belki hic tanimadiginiz bi kisiye beddua etmemeniz gerektigini ogrenebilirsiniz:)