2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar ben maliye bakanlığının bizi çok net duyduklarını düşünüyorum şöyle ki koskoca bakanlıktan kadro isteyen sadece biziz yani evet azız toplasan 20 bin kişiyiz ama bizden başka da kimse yok zaten bakanlık da bunun farkında bence ve bi beklenti içinde olduğumuzu çok da iyi biliyorlar. Şahsi tahminim normalde alıma sıcak bakılmadığı için 1000 civarı alım planlanırken şimdi seçim dolayısıyla istemeyerek de olsa yüklü bi alıma çıkılacağı
-
Ben o sponsorlu Twitter etkinliklerinin de etkili olduğuna inanıyorum gündemde olduğumuz saatler boyunca
Bakan bey bizzat açıp okumuyosa bile onun çevresindekiler muhakkak okuyolar biliyolar ve kendisiyle konuşuyolar bence -
@1umut Cumartesi yapılamaz diye kanun mu var Cumartesiler de dolu değildir herhalde
-
@alperen-turkuaz bilmiyorum ki hocam, ben yazilan tarihlere gore yorum yaptim
-
@slytherin hocam peki evde nasıl duruyosun hayat nasil gidiyo?birde erkek olarak daha zor cözum olarak ne oneririsin?Beni en cok bunlar yoruyo
-
@1umut öyledir kardeşim. Yapmak istedikden sonra takvime takılmamak lazim. İlla bi şekilde yaparlar.
-
Arkadaşlar arzu Erdem yarın tv de bir proğrama konuk olacakmış. Gündeme getirmemizi istediğiniz konuları yazın diye twit atmış. Lütfen hep birlikte yazalım böyle böyle sesimizi duyuracağız inş
-
@alperen-turkuaz yapılıyor ama cumartesilerde dolu
-
@ecitah bu önemli
-
@duryy çok önemli hemde. Gündeme gelmemiz lazım yoksa kimsenin bizi duyacağı Yok. Ben sürekli attım twit. Lütfen sizlerde atın ki ciddiye alıp yarın bizleri de dile getirsin.
-
Twitir hesabi olan arkadaşlar isteklerinizi her mecrada dile getirin gazeteci vekil kim olursa etiketleyin
-
@ecitah Destekteyi kardeşim
-
Arkadaşlar biz genelde 2000 guy istiyoruz yazıyoruz her yere ama Twitter’da bi hesap ilgimi çekti hep 3000 guy demiş belki değ öyle daha doğrudur 3000 isteriz 2000 gelir 2000 isteriz 1250 gelir belli mi olur maksimumda fayda mı var dersiniz
-
@gmzankr066 3000 Daha mantıklı evet. Ama o hep yanı insanları görüyorum twitterda. O kadar az ki emek veren.
-
Ya seçim geliyor diye umutlandım ben hani alımlar artar oy için diye. Ama kime söylesem seçim var almazlar diyor dayılar amlacalar bunu diyen :). Ben mi yanlış yorumluyorum onlar mı
-
@hamzaömerhalid Valla bende şüphe ediyorum. Bizim yorumlar doğru olsa 4 kere guy 3 kere ilgöç 2 kere mhuy gelmişti şuana kadar
-
@hamzaömerhalid benim çevrem de aynı şeyi söylüyor.en basitinden eşim,ekonomik kriz bomba gibi geliyor,erken seçim de bi nevi bu yüzden,devletin alım düşünecek hali yok diyor.diyorum geçen sene de böyleydi ama referandumdan önce geldi ilan, 'ama o zaman tarih çok önceden belliydi,şimdiyse aniden öne çekildi' : ( bi kişi de alım çok olur kesin demiyor.tabi bahsettiklerim süreci bilen içinde olan kişiler değil,tamamen vatandaş olarak yorum yapanlar..
-
@marjinalfaydali ama biryandan da diyorum ki bakkal yönetmiyorlar sonuçta zaten alacakları kişi sayısı planlaması sene başından bellidir e almayı düşündükleri bir tarihte vardır mutlaka sadece bunu öne çekecekler takvime uygun olarak diyorum. hep bir umut işte.
-
Şimdi takvimde sadece 10 Haziran mı boş o zaman bu hafta ilan gelmezse sınav yok bu sene
-