2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş arkadaşımız haklı Bayburtlu arkadaşlardan kim varsa esnaf ziyaretinde sormaya çalışsın çok önemli fırsat bu
-
1 sene bekledim,gelmedi tecilimi bozdurdum Ağustos’ta askere gidiyorum bari askerlik aradan çıksın özelde iş bulurum belki. Ama siz merak etmeyin arkadaşlar ben tecilimi bozdurduğum için ilanın gelmesi yakındır.
-
Hükümetin açıkladığı oy oranı 54 56 bandı yani anketleri bile bu durumdaysa seçim için sıkıntıdalar demek o yüzden her yerden kadro açıyolar ben bu yüzden seçim öncesi baya baya ümitliyim yarın ki etkinlik sonrası inşallah 2000 kişilik bir ilanın açıklaması gelir
-
@varolistan hayırlısı olsun kardeşim de askerde de girilebiliyor diye. Biliyorum
-
@zenginmemur kimsenin bir şey bildiği yok. Karşılaştığım herkesle muhabbetimiz bu zaten. Bir vmy nin daire Başkan'larının eğitim üstatlarının bunu bilme şansı da yok zaten. Maliye bakanlığında hadi alıyoruz derler aynı gün tüm TR bunu duyar zaten. Dedikoduyla yürüyen bir kurum çünkü. O yüzden beklemeye devam. Bir şey öğrendiğim gün forumda paylaşırım.
-
Şimdi yok duyum aldım yok şu Zaman açılır açılmaz konusunu kapatıp, BAYBURT da eş dost arayalım. Bulunmaz bir fırsat. Soru sordura bilirsek 13 aydır ilan gelmediğini ekleyerek bakanın farkına varmasını sağlarsak süper olur. Adam ciddi ciddi farkında değil heralde. Geçmiş söylemleri bunu gösteriyor.
-
Bayburtlu arkadaşlar !!! NEREDESİNİZ ?? Bunu değerlendirmemiz lazım.
-
@tuketiciranti müjdeli bir tag olmasa daha iyi olur , olumlu çağrışım yapıyor .
-
Arkadaşlar bence en etkili yol bakanlığın önünde toplanıp avazımız çıktığı kadar bağırmak. Pankart açmak. Ankara'da olanlar maliye bakanlığının önünde bunu yapabiliriz. Bi 100 kişi olsak hiç fena olmaz. Haberlere de çıkarız
-
@aynstayn bence de , adam ciddi ciddi yeni aldık diye düşünüyor olabilir
-
Çok takipçisi olan biri twitterdan duyursun Bayburtlu bir arkadaş görür belki.
-
@zümrüdanka önümüzdeki hafta sonu sayistayin sınavı var bir çok İİBFli Ankara'da olacak yapılabilir .
-
Öncelikle cevremizdeki kütüphanelerdeki arkadaşları haklarını aramanın kötü bişey olmadığına ikna edip Twitter etkinliklerine katılmasını sağlayalım arkadaşlar. Herkes 1 arkadaşını ikna etse 2 kat katılım olur .
-
@moonlight Arzu Erdem 12 ayın sonunda sormuştu yanılmıyorsam ne zaman alım olacak diye. Adam arkadaşlar az önce bilgilendirdi daha yeni alım yapmışız dedi. Ve bunu dediğinde 9 ay felan olmustu ilan verileli. Kişisel fikrim gerçekten bilmiyor. Yarın ki etkinlikte de üzerinde durmamız gereken ama tema 13 Aydır bu ilanın gelmediğinin farkındalığını yaratmak olmalı. Kişisel fikrim bu.
-
@tuketiciranti bence de eğer gerekli koordinasyonu sağlarsak yapabiliriz. Tabi katılım nasıl olur muamma..
-
Arzu Erdem e her yerden yazıyorum mesaj atıyorum görüyor ama şu sıralar iibf demedi hiç
-
@crowell meclis tatile girmedi mi ? onun yanındaki danışmanlarada helal olsun. Naci yeni alım yapmışız dediğinde ne yenisi 9 ay oldu diyemedi diyeceğim o ki bize bizden başkasının faydası yok. Ne yapacaksak kendimiz yapacaz artık. Her etkinliğe katılan 25-30 mesaj yazabilir değil mi ? 10 dakikamızı almaz..
-
@aynstayn gecen yıl bakan acıklama yaptı ilanda akabinde geldi hemen.Bu dönem bizi tek umutlandıran şey dguy ve vmy.Kadro ihdasları var.Yani her şey hazır ilan icin.Ancak ordada sayı kritik.
-
@varolistan Dostum ben de bozdurmayı düşünüyordum fakat askere gidiş tarihi 26-27 temmuz olduğunu öğrendim. Kpss sınavına giremem diye bozdurmaktan vazgeçtim sen nasıl gireceksin KPSSye? Eğer bir yolu varsa ben de Ağustos'ta gitmek istiyorum.
-
@ckmkerdal Ben sanmıyorum 26-27 temmuz olduğunu daha önce hiç o zamanda almamış. hep 2sinde veya 3ün almış en erken. He diyelim ki erken aldılar birliği arayıp söyleyince bi sıkıntı olmuyomuş en son rapor alırım