2018 Guy Alımı
-
@furkanbey Yaparızda hocam kaybettiğimiz yıllara, verdiğimiz emeklere üzülüyorum.
-
@asyasy haklısınız.. hukuk fakültesi bitirmemiş olmasına rağmen hukuk yapan arkadaşlar var mesela.. 4 yıl bölümünde görmediği şeyleri bu kpss sürecinde öğrenler.. ne büyük emekler.. siz de bunlardan birisiniz. allah emeklerinizin karşılığını gösterir insallah
-
@furkanbey Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah en kısa zaman da.
-
ilan metni hazırdır evet. ama şak diye verilmez. o ilan başbakanın imzasıyla yayınlanıyor. Başbakan imza atmadan hiçbir kpss a ilanı gelmez. merkezi atama hariç Başbakan imzalar.
-
Kritik 6 gün arkadaşlar ilan eğer ki gelecekse sn.bakan Twitter'dan bu süre içerisinde duyuracaktir.
-
@mehmetsakin44 kardesim 60 gun sonra hangi sinav var ?
-
@sinek KPSS herhalde onu ima etti.
-
@asyasy kpss ye 1 ay var:)
-
@james-buchanan onu biliyorum kardeşim bende , kısaca anlattım orada
-
kpss alan oturumu 2018 @sinek
-
Hayatımda zeynel dinlerin iktisat çıkmış sorular ve çözümleri kadar boş bir kitap görmedim zaman kaybı resmen. İki uç satırla anlayabileceği bir soruyu 2 3 sayfa yorum yaparak anlatmış.
-
Insan bir düsmeye görsün. Üzerine gelen o kadar cok oluyor ki ..
Ne kimseyle konusabiliyorsun ne doyasiya bir gün cikip dolasabiliyorsun. Gittikce arkadasin da kalmiyor etrafinda soyitluyorsun kendini herseyden. Mezun olali 3 yil oldu 3000 kusur gss borcum 30 bine dayanmis ogrenim kredisi borcum duruyor. Hastayim gogsum daraliyor nefessjz kaliyorum bazen hastaneye gidince gss borcum var diye bakmiyorlar almiyorlar hastaneye. Utaniyorum. Ozel hastaneye gidecek param yok. Gozlerim bozulmus herseyi bulanik goruyorum gozluk bile alamiyorum. Hersey boyle giderken ustune bide motive olup sinava calisiyorum ve sacma sapan ahlaksiz bi mulakat sonucu eleniyorum. Eleniyoruz... -
@asyasy 3 sayfa ileti okudum bu ileti ile sonlanacağını tahmin etmezdim Bi yan tarafa geçecektiniz sanırım
-
ahhh kardesım ah bende askerlıkten muafım sgk canımızı okuyor ısıtme cıhazı almam gerek ıyıce sagır olcam yakında yuzde 25 engel verıyorlar rapor yuzde 40 almazsan hıc bırseye yaramıyor boyle ortada kaldım halkbank mulakatında 3 kelımeyı anlamadım adam mulakatı bıraktı saglıkla ılgılı seyler sordu cıhazımda yoktu
-
@asyasy KPSS bilginle hiç çalışmadam ilk sınavla geçtim sgsyi hala mümkün bunu yapman.
-
@grundig Giren arkadaşımda kolay diyor zaten tesekkürler. İki ay sonra onunla uğraşacağım zaten kpss ,guy,gümrük ve kyk dan bişey çıkmaz ise. 2018 KPSS ye girip işi sonlandıracağım artık.
-
@moonlight çok haklısın hocam bencede gelecekse bu ilan bu 10 gün içinde bu şekilde ancak gelir bu saatten sonra ancak bakanın görmesi duyurması bizi kurtarır..
-
- Günün şafağın da Naci Ağbalı bekleyin şafakta twittera bakın
-
@sinek nasıl yani? :))
-
@furkanbey Benim avukat arkadaşım var ben senin kadar hukuk bilmiyorum diyor