2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy hocam en son 1000 kisilik alimda mi 10 kati sinava cagrilmis
-
Yalnız gerçekten dedikleri sayıda vmy ve dguy alırlarsa bekleyişimiz harika sonuçlanacak
-
Yds puanı 70 olan 1000 kişi varmıdır zaten
-
@sirius 20
-
@sirius 1000 değil 75 kişi
-
@walrass06 vmy icin dedim hocam
-
Yalnız bu kadrolara isi olup basvuranda cok kisi olur.Cunku en sonki vdk alimindaki listede en az 20 30 kisi hali hazirda isi olan kisiler.Alim 1000 kisi oldugunda cogu isi olan yine basvurur.Cunku merkez uzmanlik
-
@duranvarlık inşallah tek seferde alınır hocam. Vmy tek seferde olursa test olma ihtimali yüksek o zaman.
-
@duryy okumuştum çok önceden. Bu sefer daha dikkatli okudum. Çok teşekkürler hocam.
Bu en sonki tez sunma işi de mecbur her uzmanlıkta var. Hiç hoşuma gitmiyor o kısım ama neyse şimdilik dert yanmam gereken konu degil malesef
-
@zenginmemur aynen de bu yılki puanlar sıfırlandığı için vmy olan kaymakam olanı cıkartırsak aşağı yukaro tahmin yapılr herkes kendı sıralamasına bakacak yani önümden çok kişi eksilir diye düşünmeden
-
@zenginmemur hocam vmy den mi bahsediyorsun sondaki merkez uzmanlık demenden ikilemde kaldım ama vmy 80 barajını kaldırmaz ve 1.000 kişi açarsa 80,00 ve üstü herkes sıanva girecek demek olur bu zaten
-
@maxmin 80 puan alanın sıralaması 4binlerde hocam barajın esnetilmesi gerekiyor aday sayısının doldurulması için ki benim gibi 79 da kalan adaylar umarım mağdur olmaz böyle durumda
-
@friedman98 hocam 2013 teki yüklü alımda herhangi bir puan türünden 80 alanlar diyordu bu da mümkün olabilir 1.000 kişi gelicekse bişiler yaparlar diye düşünüyorum inşallah gelir
-
@friedman98 benim puan tutuyor 80 üstü ama müfettişlik yapamam. Benim gibi başvurmayanlar da olur muhakkak. Tabi başka kuruma atanıp da başvuranlar da olacağı için hesaplamalar şaşar malesef. Ama 80 üstü herkes başvurur demeyelim @MaxMin hocam kendimi kötü hissediyorum
-
@falanfilan valla sıralaması tuttuğu halde başvurmayan kim olur cidden merak ediyorum ️ Ki böyle rakamlar olursa
-
@asya müfettişlik istemeyen olabilir
-
@falanfilan hocam benim bahsettiğim vmy 5 katı aday çağırdığı için 80 alanın sıralaması 4 binlerde olduğu için aday sayısının doldurulamayacagi onu belirttim.
-
@friedman98 hocam 80 sınıri olduğuna dikkat edemedim anladım şimdi. 79 la kalmazsinin inş. Bu sene puanlara göre sıralamalar fazla iyi. O yüzden belki 75 e indirirler
-
@walrass06 dguy yds mi istiyor hocam
-
@falanfilan hangi puan türünden çıkar vmy