GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@fiscaldrag Evett ben de bu şekilde düşünüyorum,teşekkür ettim..
-
@satrab http:// www. serhatarasan .av. tr /index.php/2015/11/04/zilyetlik-hakki/
Hocam bu sayfada hak zilyetliği diye aratın gelecek. Kopyalanamiyor sayfadaki yazılar o yüzden linki verdim
-
@satrab geçit hakkı hak değil mi hocam örnek olarak vermiş. Eve geçince kitaptan da bakar yazarım hocam isterseniz
-
@ff @genclerbirlikli teşekkür ediyorum sağolun, ama mantığıma bir türlü oturtamadım daha önce karşılaşmadığım için.. Zaten başka bir hukuk sitesinde de hak üzerinde zilyetlik olmaz demiş.. Neyse sağlık olsun
-
zimmet sorusunu yapan var mı ben ıhmalı yada ıcraı sekılde ıslenebılır yaptım
-
@erdemsrc aynen ben de öyle yaptım ihmalle nasıl zimmetine geçirecek diye
-
Kamu mallari uzerinde zilyetlik kurulamaz ancak haklar uzerinde kurulabilir.kesin bilgi yayalim:)
-
@paretooptimal, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@isimsiz, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@fiscaldrag Dün kurumu aradim. Ilanda yazandan baska bilgi veremiyoruz dediler. Konulara sirketler ve kiymetli evrak da dahil olsaydi ilanda ayrica belirtirmiydiniz dedim. Illa ki belirtirdik ordan ne anliyosaniz oyle calisin dedi.. Hem nazli nazli ilana cikiyolar hem de ilanda muallak ifadeler kullaniyolar..
İlla ki belirtmemişler hocam
O da GSB nin ayibi hocam
-
Medeni hukuk hocasına sordum hak zilyetliği var kurulabilir dedi.
-
İngilizce ortalamaya dahil öyle mi?
-
@sosyaladalet evet dahil. 100 de 70 istiyor en az
-
@genclerbirlikli yani 100 soruda 70, ingde değil yanlış anlaşılma olmasın
-
Yanlış doğruyu götürmeli ve süre 120 dakika olmalıydı bence, daha nitelikli bir sınav olurdu. Gözetmen sınav 150 dk diyince, soru sayısını da kyk gibi 120 yaptılar heralde dedim ama 100 dü. Yanlış doğruyu götürse çoğu kişi sallamaya cesaret edemiyor, sallayacaksan da soruyu iyi analiz edip hareket etmen gerekiyor. Test sınavının önemli bir unsuru bence bu.
-
bi soru aklıma takıldı.Tüm gelirlerin havuz gıbı butcede toplanması ve tum gıderlerın buradan yapılmasını ıfade eden ılke hangısıdır dıye bı soru vardı adem ı tahsıs mı olacaktı genellık mı olacaktı?
-
@erdemsrc ademi tahsis olması lazım
-
@asımın-nesli ben de adem i tahsis yaptım ama şu an genellik gibi geldi
-
adem-i tahsis doğru cevap olması gerekiyor arkadaşlar.
-
@erdemsrc bence genellik
-
genellik: tüm gelirlerin bütçede ayrı ayrı gösterilmesi
adem-i tahsis: gelirlerin doğrudan bir gidere tahsis edilmemesi. bütçede toplanması ve tek elden yapılması. -
Genellik tüm gelir ve giderlerin bütçede toplanması, ademi tahsis ise hiçbir gelirin doğrudan hiçbir gidere bağlanamaması, genellik ilkesi soruyu daha çok karşılıyordu, ademi tahsis olmaz.. Bana kalsa o sorunun cevabı tahsis ama seçeneklerdeki en makulu genellikti