Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@andone 9
-
Arkadaslar dikkatinizi cektimi mi bilmiyorum. Bddk uzman yardimciligi sinavi tek gune dusmus. Gecen yil ben c.tesi-pazar girmistim. Ayrica konular da degismis. İktisat bolumu kalkmis yerine isletme gelmis. Hukugun icine is ve sosyal guvenlik katilmis. Nasil bir sinav olacak acaba? Bilgisi ya da fikri olan var mi? Tek bir gunde 5 oturum olmaz bence
-
Bankacılık 80 altına düşme ihtimali varmı dostlar ?
-
@uzmann evet benim de dikkatimi cekti tek gunde nasil olcak 5 oturum merak ettim ben de. Ayrica bu sene bddk uzmanligi kacla kapatir tahminleriniz nedir arkadaşlar
-
@shady1 simdi biraz daha inceledim. Bddk uzman yrd. puan turleri p20-maliye , p25-isletme , p30-kamu , p40-ceko agirlikli puanlar. Tum bu bolum mezunlarina hitap etmesi amaciyla secmeli sorular olacaktir yine bence. 5 ayri oturum yerine birlestirilebilir oturumlar belki
-
Öncelikle ilan herkes için hayırlı olsun murakiplik 82.7 'ye düşer mi acaba
-
Allah aşkına sınava başvurup da gitmeyecek varsa ya da ingilizcesi kötü olan varsa boş yere başvurmasın lütfen puanı sınırda olan bir çok arkadaş var ve sırf bu başvurup da gitmeyenler yüzünden sınava giremiyor lütfen biraz düşünceli olun
-
@bestof92 düşebilir bence çünkü geçen alımda 2015 ve 2016 puanları kullanılmış bu alımda sadece 2017 puanları geçerli
-
munakiplik ve bankacilik uzman yardimciligi icin istenen puan türlerinden en yuksek 82
bddk uzman yardimciligi icin istenen ouan turlerinden en yuksek 87
hangisine basvurmaliyim listete girebilmek icin..
ingilizcem iyi yds 84 -
evet tahmincilerden bir taban tahmini alalım Ben olumlu olumsuz özellikleri yazayım : Sınav ve çalışma yerinin İstanbul olması-Yabancı dil çeviri olması-Sınavın klasik usülde olması puanı düşürecektir. Ama Üst kurul olması - özele geçiş ve kariyer olanakları anlamında iyi bir kadro olması bir çok kişiye cazip gelecektir.
-
neden çıktı alıp göndermemizi istiyorlar belki puanımız yetmeyecek listeye giremeyeceğiz ne diye boş yere uğraştırıyorlar
-
@kubrabaris Aynı durumdayız bende tam bunu sormak için gelmiştim. Murakıp ve bankacılık için 83, bddk uzmanlık için 87 puanım. Bilen birisi bize bir yol göstersin
-
Arkadaşlar Dikkat ! Bu sınava girecek olanlar 16 Aralıkta yapılacak olan başka sınavlara lütfen başvurmasınlar , örneğin spor genel müdürlüğü müfettiş yardımcılığı. Birbirimizin önüne sebepsiz yere geçmeyelim . Eğer başvurmuş olanlar varsa kurumu arayıp feragat ettiklerini bildirsinler lütfen.
-
Arkadaşlar geçen yıl bddk uzmanlığında çağırılan kişi sayısı kaçtı ve yine birden çok puan türü müydü
-
Önceki süreci merak eden arkadaşlar ilgili başlıktan detaylıca bilgi edinebilir.
2017-1 Alım Süreci: http://forum.tercihiniyap.net/topic/914/bddk-murakıplık-uzmanlık-alım-i̇lanı-2017/
-
@duryy
evet kafam ck karisik.2015 te
munakip 400 kisi cagirmis 85 ile kapatmis
bddk 200 kisi cagirmis 87 ile kapatmis
bankacilik 300 kisi cagirmis 78 ile kapatmis2016 da
munakip 900 kisi cagirmis 83 ile kapatmis
bddk 200 kisi cagirmis 86 ile kapatmis
bankacilik340 kisi cagirmis 82 ile kapatmisbu yil da ayni sirayla 700,140,200 kisi alicak ama kacla kapatir acaba..
-
@kubrabaris Murakıp daha mantıklı gibi aslında alım sayısı da fazla sonuçta.
Ama benim ingilizce iyi değil işte çeviri nasıl olacak bilmiyorum yds 50 gibi bişeydi.
-
arkadaşlar sınav her türlü avrupa yakasında oluyor demi. BDDK şişlide olunca anadoluya vermezler herhalde sınav yerini. ona göre uçak bileti alacağım
-
Arkadaşlar merhaba. Murakıplık & bankacılık uzman aynı konular, bddk uzm. Farklı bunlardan. Bddk uzman. Sınavı farklı olacak tabiki ama murakıplık ve bankacılık uzman sınavı aynı sorulardan mı olacak peki?
-
@ilkhedefsgk kesin listedesin heralde hocam belli olmaz o is bence arayip sorun.