22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@slutskyy hocam ben muhasebedensadece ferhat yıldıza bakmıştım ama doğru dürüst bi kere bitiremedim bile kaynak olarak sinan öztürkün muhasebe ders notlarına bakmıştım sadece ama net olarak az yaptım 20 doğru 12 yanlış kpssye yönelik çalışmamıştım gerçi guydan kalanlarla girmiştim kpssye bu sene iyi netler yapmak istiyorum ondan soruyorum kitapları maliyedede 22-23 net yaptım 4t ye baktım sadece kaynak olarakta muratın eski bi maliye ders notları şeklinde kitabı vardı ondan baktım sadece
-
@siyasetbilimi orhansevilengül vergi müfettişliği yard. Na yönelik değilmi??ismail engini biliyorum gazide maliye derslerine girerdi kitabının adı ney kpss ye yönelik maliye olarak??
-
@balans-etkisi Kpss ve kurum sınavlarına yönelik hocam. Maliye kitabının tam adı da şu “Maliye Vergi Hukuku Ders Notları - İsmail Engin, Serdar Şahin”
-
@siyasetbilimi eywallah hocam
-
Arkadaşlar 2017 puanının 2 yıl geçerli olacağı söyleniyo, peki bu yıl da sınava girsem ve daha düşük puan alsam hangisi geçerli olacak?
-
@alexdesouza İstediğin puanı kullanabilirsin dostum. Ancak 2019 KPSS ile 2017'nin geçerliliği sona ereceğinden o tarih itibariyle 2017 puanını kullanamazsın.
-
@paretowilfredo Hocam bu yılki sıralamam 500 küsürlerde 2018'de kpss'ye girmezsem sıralamam otamatik olarak 1000'lere gerileyecek. İlanların da 15-20 kişi geldiği düşünülürse tekrar KPSS'ye girmemiz gerekiyor. Haksız mıyım?
-
@alexdesouza Mantıklı düşünüyorsun dostum. Bu yıl çok avantajlı bir yıl olacaktı sizler için tek başına bir sınav sıralaması olduğundan ancak kurumlar bunun böyle olmasına müsade etmedi malesef. Gerek peşpeşe verilen ilanlar gerekse kadroların düşüklüğü sizi yeniden 2018 KPSS'ye itiyor.
-
@paretowilfredo Zaten bu yıl girmiş olduğumuz fark ettik ki geçen yıldan gelenlerle yarışıyoruz. Bu da doğal olarak sınav tecrübesi, mülakat tecrübesi vs. şansımızı daha da zorlaştırıyor. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim hocam
-
Kumulatif olarak kpss ye gircz 2016 lilar olarak hatta 17 de katıldı .
-
@paretowilfredo dostum sence bu yil boyle mi kapatir ilanlarin gelmesi acisindan
-
@paretowilfredo dostum yok mu bir gelisme yada sadece bana mi donus yapmiyosun anlayamadim
-
@zenginmemur Bu kinayeden sonra ne söyleyeceğimi bilemedim açıkçası yapma böyle şeyler
Bunu söylemek için erken bekledigimiz ilanlar var. Bakalim bekleyip gorecegiz.
Ek olarak ilan basliginda konussak bunu daha dogru olur.
-
@paretowilfredo dostum o zaman mesajlarim sana ulasmamis yapma boyle seyleri bnde iyiye yorumluyorum:)
-
https://i.hizliresim.com/Lb4Gpb.jpg [Teftiş Soru bankası hiç kullanılmamış sıfır]
Yüksel Bilgili MAKRO İKTİSAT (basım biraz eski ama hiç kullanılmamış)
https://i.hizliresim.com/y0ljRM.jpgRoma KPSS A Hukuk Soru Bankası (Aynı şekilde sıfır kitap basım tarihi 2015):
https://i.hizliresim.com/JQ4Wnq.jpgSUI GENERİS KPSS (Aynı şekilde sıfır kitap basım tarihi 2015):
https://i.hizliresim.com/bB29yV.jpgArkadaşlar yukarıda saydığım tüm kitapları 40 TL gibi bir rakama verebilirim. Hukuk kitaplarının basım tarihi biraz eski olsa da tertemizdir ve uygun şekilde kullanıldığında faydalı olabilir.
Makro İktisat kitabı da sıfırdır ve dediğim gibi iktisat konularının hala geçerli olduğu da ortadadır.
Yüksel Bilgili Makro İktisat kitabı zaten piyasada tek başına 50 TL gibi rakama satılıyor olsa gerek
Ankara içi elden teslim edebilirim, Ankara dışına kargo ile gönderebilirim.
Bedavadan biraz pahalı olarak vermek istiyorum kitapları lütfen faydalanabileceğini düşünenler kaçırmasınlar, bunların yanında başka bir iki kitabım daha var pakete dahil verebileceğim -
Selam arkadaşlar. Bi konuda fikrinizi almam lazım. Ben geçen yıl ilk defa girdim sınava ve iktisatım oldukça iyi. Hukuktan 16, maliyeden 16, muhasebeden 15 net yaptım. gk-gy netlerim oldukça düşük. Sizce şu gün itibariyle yani 25 ocak itibariyle başlasam çalışmaya, yetiştirebilir ve 90 alabilir miyim?
-
@demirzihin çok sistemli bir çalışmayla alırsınız. Planlı bir şekilde derslere ayıracağınız süreyi bölün ve kaynaklardan test çözmeyi yıl sonuna kadar sürdürün.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@demirzihin çok sistemli bir çalışmayla alırsınız. Planlı bir şekilde derslere ayıracağınız süreyi bölün ve kaynaklardan test çözmeyi yıl sonuna kadar sürdürün.
Daha reel bir örnek verebilir misiniz? Günde kaç saat, metod olarak aklınızdaki nedir? Size zahmet...
-
@demirzihin hocam her ders için 1 ay ama Maliye için 1 ay fazla 15 gün. Ondan kalan 15 günü İktisat ve Hukuk için 1'er hafta arttırılabilirsin. Muhasebe, İktisat, Maliye ve Hukuk olarak süreci tamamlayabilirsiniz. Bir dersi tamamladığınızda bir sonraki ders içerisinde önceki dersi de tekrar etmek amaçlı soru çözmelisiniz. Günde sağlam 5-6 saat civarı iş görür.
-
@antimülakat tamam hocam teşekkür ederim gerek zahmetin gerekse açıklayıcı tavrın için. Umarım herkes için en hayırlısı neyse o olur.