22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@hayatım-sınav gecen senede varmıydı bu iller tablosu ben gecen sene sistemdeki adresimden uzak bi şehirde girmiştim sıkıntı olmadı yani bu sene mi çıktı bu
-
@themis19 alanla b'ye aynı ilde mi girdiniz? @crdnl84 için yazdığım şey. alan ve b'nin farklı illerde girilmesi gerekiyorsa, biliyorsunuz artık her ilde alan sınavı yapılmıyor, sistemin verdiği alternatif illerde alan sınavına girebilirsiniz.
Yoksa dediğiniz gibi adresiniz dışında ilde bilginizi değiştirerek girebiliyor. Umarım anlatabildim. -
@hayatım-sınav Anladım hocam evet saolun
-
Arkadaşlar Mezun Olduğu Ülke Adı ve Kodu bölümünü dolduracak mıyız ?
Geçen sene doldurduk mu hatırlamıyorum -
@rybczynski2 yurtdışından mezunsanız dolduruluyor hocam, ben başvurumda doldurmadım
-
@köyündelisi Teşekkür ederim zaten doldurunca hata veriyormuş deneme yanılma yaptım
-
BAŞKENT KARİYER KPSS-A KADROMUZ
İKTİSAT
HİLMİ HOCA
ALPER HEKİMOĞLU
MUHASEBE
FERHAT YILDIZ
MALİYE
MEHMET ZAKİR ERİN
HUKUK
ANAYASA VE CEZA HUKUKU
KEREM TEKEŞ
İDARE HUKUKU
BİLAL HOCA
MEDENİ VE BORÇLAR
SONER DALKIRAN
İCRA-İFLAS
MURAT SOYLU
TİCARET HUKUKU
OĞUZHAN HOCA
MUHASEBE 'DE FERHAT YILDIZ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
İDARE HUKUKU VE İDARİ YARGI DERSİNDE BİLAL HOCA ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
ANAYASA VE CEZA HUKUKUNDA KEREM TEKEŞ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE
GELİŞMİŞ VE FARKLI YAYIN DESTEĞİ ANKARA'DA SADECE BAŞKENT KARİYER 'DE -
@kariyer18 çay arkadaş yılların Ferhat Yıldızı önce ikinci sayfa yayınevinde parlayıp Yüksel Bilgili ile birlikte 4T yayınlarına geçti. Sonra 4T'nin dershanesini kurdular. Paraya para demediler. Sonra da F.Yıldız 4T'den çıkınca 4T Alican Dövletov'la muhasebe kitaplarını çıkarmaya başladı. F.Yıldız da başka bir yayınevine geçip Başkent Kariyer'de hocalığa başladı. Vay arkadaş.. Bu arada ikinci sayfa yayınları da geri planda kalınca Themis yayınlarından Tufan Samet'i transfer etmişti. Var ya biz işe girince ne kadar kazanırsak kazanalım bu adamlar gibi bir sermayeye asla sahip olamayız. A grubunda hoca olarak isim yaptın mı para para demezsin valla
-
Burada reklam yaptıklarını zannediyorlar ama bizler bu ilanların buralarda bu şekilde kullanılmasından sıkılsık çok itici geliyor ve kendilerinden uzaklaştırıyorlar
-
@kariyer18 sayıştay için hazırladıkları denemenin rezalet olduğunu görünce bu kurstan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum
-
Bundan 4 sene öncesine kadar hangi kurslar iyidir hangi hocalar geliyor diye piyasa araştırması yapardık. Şimdi giriyorsun youtube yazıyorsun dersin adını çeşitli yayınevlerinin çalışma videoları çıkıyor dershaneye gitmeye gerek yok
-
@maxmin deneme için rezalet diyorsanız isim ve hesap no paylaşabilirseniz özelden paranızı iade edelim .
-
@kariyer18 evet size yakışan uslübla taçlandırdınız ekmek kapınız olan kpss öğrencilerine birde artistik taslıyorsunuz paramda sizde kalsın hibe ediyorum
Denemeniz rezalet evet soru kalitesi yerlerde , baskı hataları var , 2 tane aynı şık olan sorular var , birde sayıştay konu içeriklerine iyice bir baksaydınızda ona göre sınavda olmayan konulardan soru koymasaydınız belki o zaman özen gösterdiğinizi düşünebilirdik
-
@maxmin Hangi olmayan konulardan soru gelmiş. Ben de almayı düşünüyordum ama siz böyle deyince iyi ki de almadım diye düşündüm. Kpss için hangi denemeyi tavsiye edersiniz pegem haricinde?
-
@islimbot tarihte hocam.
Ben muratın denemelerini beğeniyorum hocam onu çözdüm memnun kaldım (zor diyenlerde var) , şuan dediğiniz gibi pegem çözüyorum zaten başka yayın denemişliğim yok ancak muratı tavsiye ederim. Monopolde denenebilir diye düşünüyorum pegemi bitirirsem ona bakabilirim -
Kamu bankasında işe başladım.Kpss ye calısamıyorum eve yorgun geliyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim tavsiye verir misiniz çalışıp da hazırlanan var mı
-
Üyelere karşı uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir.
-
Arkadaşlar atladığım bir şey mi var acaba Alana başvuru yapacağım bu sınava kpss lisansa başvuru yapanlar başvurabilir diyor ama kpss lisansa da başvuru yaptım (ücretini henüz odemedim) neden kaynaklanıyor acaba sistem geç mi algılıyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba
-
@kariyer18 @genclerbirlikli @Antimülakat @aliveli yöneticiler göreve. Dershane reklamcısı bizim gibi eski üyelere iftira atıyor. Efendi efendi dershane bir hocalar budur diye yazıp gitse eyvallah ama dershaneye kötü bir şey demedik. Sırf denemeleri kötü diye bizi tehdit ediyorlar.
-
Arkadaşlar KPSS de başvururken il tercihinde ilk seçenekle ikinci seçenek farklı şehirler mi olmak zorunda ? İzmir de kuzey güney iki seçenek olduğu için ben ikisini seçtim yanlış mı yaptım