22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
-
@paretowilfredo çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi son 2 yıldır a grubu alımları kuruma noktasına geldi. Bu sene çift sene yani b grubundan da alım olacak. Derim kş p3 boşlamayın iyi çalışın yapabiliyorsanız 80 üstü puan almaya gayret edin. Sözleşmeli dahi olsa gümrük sınavlarına girmeye çaba göstermiş olursunuz. Fiziki yeterliğiniz yüksekse polisliğe başvurabilirsiniz. Hükümet değişse de değişmese de devlet her yıl polis alımı yapar. Ama müfettiş alımı yapıp yapmaması meçhul.
-
Arkadaşlar alan için deneme almayı düşünüyorum, halihazırda çözen veyahut daha önce çözmüş olduğunuz kaynaklara yönelik tavsiyelerinizi alma istiyorum. İlk etapta murat ve pegem üzerinde durdum fakat farklı bir öneri olabileceğini yönelik sizlere de danışmak istedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
-
@sofuoglu Pegem'i daha evvel çözdüm kardeşim, dengeli gelmişti bana o vakit. Ne çok zor ne çok kolaydı. Murat hakkında ise duyduğum bazı soruların fazla kasıntı olabildiği yönünde. Kendim deneyimlemedim o yüzden net bir şey diyemiyorum. Savaş'ın denemelerini çözdüm daha evvel orada da aşırı zor sorular var, bu da insanı motivasyondan düşürebiliyor o nedenle en son aşama olarak bakılabilir.
-
Geçmiş sorulara erişim açılmış arkadaşlar bu geçici mi,sürekli mi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar elimde 2 tane kitap var ve bunları kargo alıcıya ait olmak üzere ücretsiz vermek istiyorum. Ancak gerçekten ihtiyacı olanlar talip olursa çok iyi olur(İstanbuldayım)
Kitaplar: Yemişim iktisadı konu anlatımlı
kitap(bütün iktisat var)Dotasyon maliye konu anlatımlı kitap
-
Selam, son düzlükte icra-iflas için kaynak tavsiyeniz var mı acaba? Çok uzun tutmamak adına okuyup bakayım diyorum da. Kolay gelsin
-
@demirzihin A kadro işinizi görür hocam.
-
@baumol hocam zahmet oldu sağolasın. Belki biri daha belirtir kanaatini, hemen inceliyorum.
-
Ösym 2017 ve öncesindeki kpss sorularına erişimi açtı muhasebe sorularına baktım yıllar içinde yevmiye kaydı sorularının yerine doğrudan bilgi ölçen sözel sorular sorulmuş. Muhasebenin bu tip soruları için hangi kaynaklara bakılmalı denetim ihtisas muhasebe standartları gibi konular için
-
@rootofallevil A Kadro kardeşim. Bugün iyi reklamlarını yaptım yanlız
-
@baumol hocam a kadronun muhasebe soruları kaynağı nasıl bilginiz var mı, ayrı olarak 10'lu muhasebe denemeleri de var çok farkı var mıdır ki, bu kadar a kadroyu övünce araya sıkıştırayım dedim :))
-
@sofuoglu hocam normalde soruları Erhan hoca yazıyor ben beğeniyorum. Özellikle sayısal sorularını çözerseniz zaman probleminiz kalmaz. 10 lu muhabebe sorularını başka bir hoca yazdı. Kendisini tanımıyorum ama Muhasebe zümresinde Erhan hoca varken kötü bir yayına izin vermez. Titiz bir adamdır.
-
@baumol a kadro nun muhasebe kasası kitabını geçen aldım değişik sorular vardi harbi. Hem.moral bozdu hem de farklılık yarattı
-
Arkadaslar peki idari yargı icin ne onerirsiniz?
-
@baumol Sağolun hocam bilgi için, Erhan hocayı da duymuştum daha önceden gayet kaliteli biri olduğunu söylüyorlardı, o yüzden onun kaynağını alma niyetim var, deneme içinde dediğiniz doğru bakalım iki kaynaktan biri alınabilir
-
@aroma Hepimizde aynı şeyler olmuştu hocam İleride çok yararını göreceksiniz inşallah.
-
@baumol hocam a kadronun idari yargısi nasil
-
Arkadaslar cmkdan degisen bi sey cok varmi?
Gecen seneki kaynagi kullanmak sorun olusturur mu sizce