Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@zenginmemur normal kaynaklardan hocam bu sınav için ayrı birşeye gerek yok en kötü KPSS kitabı bile iş görür. Çıkmış dediğim eski Forum konuşmalarından bir kaç kişinin paylaştığı soruları kast ettim. Bu başlığın ilk sayfalarında da var.
-
@maxmin benim yazım küçük birde bitişik yazıyorum ondan tek sayfa yaptı anlaşılan
-
@paretooptimal acaba geçen sene kaçla kapattı kurum sınavı tecrübeli bir arkadaş olsa bu konuda biraz fikir olur
-
@paretooptimal dostum rahatsiz etme ayarin var diye burdan yaziyorum hukukta ve iktisatta ne onerirsin?
-
Sınıflarda katılım nasıldı, giriş altı 1 nolu sınıfta 63 kişilik yer vardı 15 i boştu diye hatırlıyorum başka sayan oldu mu benim gibi
-
@genclerbirlikli bi de koca forumda başka giren yok mu kimse pek bi şey yazmamış
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@genclerbirlikli bi de koca forumda başka giren yok mu kimse pek bi şey yazmamış
üstad ben girdim. bende seninle aynı sınıftaydım. boş sıraların hepsini mi saydın sen? her sırada aday için giriş belgesi yoktu sanki öyle hatırlıyorum ben
-
@jakojoko oturduğum yerden öyle saydım giriş kağıtlarına dikkat etmedim
-
@genclerbirlikli ben bi ara arkamı döndüm baktım öyle gördüm sanki. tam emin değilim ama sınıfın dip tarafında oturan bir arkadaş varsa daha iyi bilgi verir
-
mu@genclerbirlikli, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Ben de aynı sınıftaydım ortalar boş gibiydi erkenden çıkanlar çok olmuş sanki bir de soruları kurum mu hazırladı acaba onlar mı okuyacak ki ?
-
@jakojoko ben en arkadaydım
-
@matu-enuygunu hazırlayan yer okur, kurumsa kurum ya da maliyenin eğitim merkezi vs diye düşünüyorum
-
@genclerbirlikli hocam bende giriş altı 1 no'ludaydım, bilsem tanışır kaynatırdık az
-
@genclerbirlikli @matu-enuygunu soruları kim okuyacaksa işi çok zor. bu sınava girip o soruları eksiksiz olarak yapamayacak kişi sayısı bence çok azdır.
-
@satrab olabilirdi hocam başka sınava artık
-
@jakojoko bence de, kaçla kapatacak merak ediyorum
-
@genclerbirlikli benim sinif fuuldu. 3C
-
seçici soru yine sorulmamış gibi. Bu da sıkıntı bu seferde iyi çalışan herkes her soruya doğru cevap olacak. KİK'in bu sınav mantığı uzun zamandır değişmiyor. Tanımlarda dahi bu kavram hangi kitapta var diye tartışılan soru yok. Dershane de anlatılanlarla bile bu sınava girilebilir diye düşünüyorum.
-
@antimülakat geçen senelerde mülakata kaç kişi çağrıldı bilginiz var mı hocam
-
@genclerbirlikli hocam bir ara hepsini listeliyordum ama kik listesine baktım mı hatırlamıyorum. Evdeki listeye bir göz atayım şu an Ankaradayım, dönüş yaparım size. Hatta bilen varsa yazanda çıkabilir hocam.