2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@goodwill yds den 11 almis biri icin umut yok mu hocam
-
SGK nin kendi mevzuatı için hangi kaynak önerirsiniz.
-
Ingilizce sınavından korkmayın arkadaşlar.37.5 yds ile kurum sinavinda ingilizceden 95 aldım. Hiç ingilizcesi olmayanlar sınava kadar gramer çalışsa geçebilir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar aştiden sınav yerine ulaşım nasıl olur?
-
@snc61 hocam önünden dolmuş geçiyor aşti balgat dolmuşu ona binip sgk da inersiniz
-
@banshe Dostum A kadro veya Çalışma Sorunları olabilir dostum. Kanun okumaktan daha rahat olur.
-
Arkadaşlar sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@aday-memur liste aciklandi
-
@pyle şu an ortada liste yok sanırım sadece GEÇİCİ değerlendirme sonuçları var hocam
-
Sınav hem kompozisyon harici çoktan seçmeli olarak(test) yapılacak diye okuduğumu hatırlıyorum hemde 17 martta sabah ve öğleden sonra 2 oturum şeklinde 3er saat olacağı yazıyor. Nasıl bi sınav olacak şuan akıl erdiremiyorum yani klasikte değil...
-
@aday-memur nasil yok hocam liste aciklandi , teftis baskani da twitter da duyurdu.
-
@pyle dostum bi yanlışlık oldu gsb uzmanlık İçin paylaşmıştım yazıyı
-
Arkadaşlar sınava girmeye hak kazanlar , listenin altında ki numarayı arayıp , hangi yabancı dilden sınava gireceklerini söyleyemeleri gerekiyormuş,görevli aramalarını bekliyoruz kimse aramadı hala dedi.
-
@mett01 listenin altinda ingilizce dışında katılacak olanlar diyor
-
@sirius gördüm bende onu. Ben başka bir şey sormak için aradım telefonda ki kişi, yukarda söylediklerimi söyledi, grubunuz varsa arkadaşlarına iletirsen sevinirim dedi
-
Temel ingilizce gramer türkçe açıklamalı (80 sayfa)
-
Dostlar özelden çeşitli sorular mükerrer olarak soruluyor. Topluca buradan yanıt vereyim herkese faydası olsun. Sınavın her oturumundan belli puan alma koşulu aynen devam ediyor. Bu yönetmelik hükmü ve bildiğim bir değişiklik yok. Yani İngilizce oturumunu da geçmeniz gerekli aksi halde başarısız sayılacaksınız. Test usûlünde İngilizce nasıl olur henüz deneyimlemedik. Ancak önceki klasik sınavlarda çeviri kısmına ek olarak 8 - 10 soruluk test kısımlar olurdu. Kolay seviyede neredeyse pre-intermediate seviyesinde bir İngilizce. Basit gramer ve kelime bilgisi ile rahatlıkla tam yapılabilir sorulardı. Yine benzer şekilde olacağı kanaatindeyim çok zorlayıcı bir dil oturumu olmayacaktır.
-
kompozisyon dahil sınav 6 saat görünüyor, 6 alan mevcut. sizce her alandan 20 soru olmaz dimi, 30-40 kadar olur, ne düşünüyorsunuz.
-
Sinav listesinde olup da ; vmy , kaymakamlik, spk , bddk vs kazanan listesinde olan kac kisi vardir bilgisi arastirmasi olan var mi ?
-
arkadaşlar aştiden sınav merkezine gitmem ne kadar sürer. ben daha öncesinde sadece metro ile gittim dolmuş ile kaç dk da giderim veya metro hattı daha mı mantıklı olur bilgisi olan varmı acaba