BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@hadinbahım ben 40+ diye düşünüyorum
-
@genclerbirlikli net mi doğru mu
-
@wilfried net
-
@genclerbirlikli yuksek tuttun hocam bence o kadari gormez celdirici sorular oldugunu dusunuyorum
-
@sacred123 hocam gygk si olan biri yapar. Gygk başıma bela olmaya devam ediyor 4 yanlış orda var 5-7 alandan çıkacak bir kurtulamadık bizi geri atmasından şunun
-
@sacred123 iibfliler affetmez hocam kurtlar sofrası eminim baya iyi yapan elemanlar yazmayıp sadece okuyorlar. mülakata kalınca üye olurlar foruma.
-
Beni iktisat yaktı bu sınav
-
@maxmin ben 37 38 dogru civari kapatacagini dusunuyorum
-
Ne zaman açıklanacağı hakkında malumatı olan var mı?
-
@sacred123 inşallah dediğiniz olur hocam ama birkaç kurumda gördüğüm şey millet yapar :))
-
Arkadaşlar 4 soruya İtirazım var cevaplarsanız sevinirim
- Anlatım bozukluğu sorusunda ben tespit ve ..... Bişeyler yazıyordu doğru cevap tespit ten sonra edilmeli kelimesi olması gerektiğini düşünüyoeum çünkü cümlenin anlamı o değişmeden tamamen bozuk oluyordu
- Solow modelinde teklonoji dışsaldı ve teknolojik değişme hiçbir türlü üretimi değiştirmez diye dğşünüyorım sadece tasarruflar etkiler gibiydi
3.öze dokunma sorusunda 2001 li bişeyler yazmıssınız ben onu öze dokunma kavramı temel hak ve hürriyetleri tamamen durdurulamayacı diye bi şık vardı cvap o değil miydi - Neoklasik model sorusuna alayı artar yazmışsınız yine teknoloji dışsallıpından dolayı hiçbişeyi etkilemez diye düşündüm tabi bunlar sadece benim düşüncem doğru demiyorum
-
@furkanaslan 1.soruda dediğine katılıyorum hocam
2.soruda ise solow artığı muhabbetinden geliyor diye düşündümBenimde kafama takılan sorular var
-
muhasebede avanslı soru "alınan avans" mı "alınan sipariş avansı mı" olucak
-
2006 yılı sorusu "döviz alımı" mı "tl depo" mu
-
beklentiler kuramı sorusu
-
-
@furkanaslan hocam teknoloji dışsal ama teknolojik gelişme olduğunda ekonomi büyür
-
@furkanaslan hocam 1. Soru dediğiniz gibi 2. Soru da solow modeli durağan durum olduğundan sadece dışsal değişkenlerle büyüme olur, ben teknoloji ve nüfus yaptım..
3 ve 4’ü de diğer denilenler gibi yaptım.
-
@maxmin alınan sipariş avansı olacak hocam o diğer 2 soruyu hatırlayamadım
-
@maxmin hocam o sipariş avansı, hem de alınan çekler vardı o şıkta. alınan avansta verilen çekler vardı
-
+40 bekleyen yok mu şimdi?
-
@genclerbirlikli hocam ben A şıkkında alınan avans ve alınan çek diye vardı gibi hatırlıyorum bende alınan sipariş avansı yaptım ama arkadaşın paylaşımda alınan avans yazıyordu ona şaşırdım
-
@maxmin yok hocam sipariş olacak o alınan çeklerle beraber
-