Vakifbank müfettişlik
-
bu guvenlık sorusturmasında sadece aılenıze mı bakılıyor yoksa 1. derece akrabalarada bakılıyo mu acaba bılen var mı
-
@haldun anne baba 18'inden büyük kardeş ve varsa eş
-
@füreya anladım gecen gun adlıyede 1. derece akrabalara da bakılır dedı de sasırdım sormak ıstedım sagolun
-
@haldun ben bu şekilde biliyorum sadece. Ama çekirdek aile dışına bakılması da bana tuhaf geliyor açıkçası. Bilemedim.
-
Vakıfbank GVS yapıyor mu arkadaşlar? En az 2-3 ay sürer demelerinin sebebi GVS midir acaba?
-
@wickselll vakifbank a atandiğinizda(müfettiş bile olsaniz) iş kanununa tâbi işçi oluyosunuz. Nihayetinde 657 ye tabi olacak memurlarin atamasina Gvs şarti getirildi. Bu durumda size gvs yok arkadaslar.
-
@başmüfettiş, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll vakifbank a atandiğinizda(müfettiş bile olsaniz) iş kanununa tâbi işçi oluyosunuz. Nihayetinde 657 ye tabi olacak memurlarin atamasina Gvs şarti getirildi. Bu durumda size gvs yok arkadaslar.
657'ye tabi olunmadığını biliyorum ama süreç için bu kadar uzun bir zamandan söz edilince GVS falan mı var acaba diye düşündüm.
-
@wickselll Vakıfbank için klasikleşmiş hocam bu durum bekletmeyi seviyorlar
-
Genel müdürlükte çalışan personelin biri insan kaynaklarına sormuş arkadaşım için, seçimden önce beklemesin demişler. Arkadasım da bana duyurdu sağolsun. 24 Haziran’a kadar yapabildiğimiz kadar KPSS ye odaklanalım bari çünkü sonrasında heyecan stres karışımından çalışmak da zor olacak.
-
@cokgizliissiz Teşekkürler bilgi için başka duyum alırsanız burda paylaşın.Umarım seçimden sonra da çok beklemeyiz
-
Teftiş sonuçları açıklandı, bilginize
-
@füreya Hocam geçen sene uzmanlık açıklanması müfettişlikten ne kadar sonra açıklandı bilginiz var mı
-
@maesteo hocam o kadarını bilmiyorum gerçekten bilen varsa bilgilendirir belki. Ama geçen sene 40 kişi kazanmış teftiş, bu sene 17.
-
@maesteo, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@füreya Hocam geçen sene uzmanlık açıklanması müfettişlikten ne kadar sonra açıklandı bilginiz var mı
Arkadasım biraz önce, geçen sene nisan sonunda teftiş mülakatına girildi mayıs sonunda açıklandı sonuçlar dedi. Uzmanlık geçen sene ağustosta açıklanmıştı
-
@füreya Geçen sene 40 kişimi alınmış biliyor musn
-
@maesteo evet teftiş 40
-
@füreya uzmanlık azmı olur bu sene o zman ️
-
Teftiş geçen sene 1 ay sürmüş,bu sene 10 günde açıkladılar.Süreç hızlanmış.Uzman yardımcılığı için bekleyen bizlerde ağustosa kalmadan temmuz içinde uzman yardımcılığı sonuçlarını görürüz diye düşünüyorum.
-
Müfettişler ne zaman baslıcak bilen var mı ?
-
gsb mülakatında tanıştığım müfettişlik isteyen bir arkadaş da kazanmış, burayı okuyodur burdan tebriklerimi iletiyorum