Vakifbank müfettişlik
-
@brrkrbn yaklaşık 15 günde açıklandı geçen yıl
-
@bestof92 ing dışında tüm alanlardan barajı geçtim ve çağrılmadım belli bir kriter yok sanırım
-
@feristah ikametgahınız neresiydi ?
-
Arkadaşlar eğer daha çok ifadesi var ise esnekliğin 1'den büyük olduğunu gösterecek evet.Ben daha çok ifadesini hatırlamıyorum sınavda da kaçırmış olabilirim.Daha çok dediyse lüks mal olur tabi.Dikkatsizlik,sağlık olsun:)
-
@mhmt7 afyon
-
@wickselll Ben tekrar tekrar okudum daha çok ifadesi yer alsaydı direk lüks derdim başka arkadaş da kesin daha çok ifadesini gördüm diyor ama ben de kendimce eminim gelir atarken tüketiminin arttığı mal için hangisi kesinlikle doğrudur dediğine eminim.
-
@alimyafta, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll Ben tekrar tekrar okudum daha çok ifadesi yer alsaydı direk lüks derdim başka arkadaş da kesin daha çok ifadesini gördüm diyor ama ben de kendimce eminim gelir atarken tüketiminin arttığı mal için hangisi kesinlikle doğrudur dediğine eminim.
Hocam bende öyle hatırlıyorum,daha çok ifadesini hatırlayamadım.Keşke soruları en azından girenler için yayınlasalar.
-
özellikle önümüzdeki yıllarda bu sınava girecek olan arkadaşlar için kendimce ingilizce kısmının kısaca değerlendirmesi :
Soruların zorluk derecesi genel itibariyle yds sınavının bir tık altındaydı diyebilirim.Hemen Hemen her soru grubu için en az bir tane zor soru vardı.Bu sınava özgü zor ifadesinden kastım iki şık arasında bırakmasıdır.Sorular kolay bir şekilde okunabilirken şıklar sürüncemede bıraktı ve vakit yedi.Toplamda böyle sorular çok fazla değildi,yaklaşık 10 civarı diyebilirim ama en fazla 12 yanlış yapılması gerektiği düşünülünce....Yine de ortalama seviyesi olan biri için olumsuz bir tablo olacağını düşünmüyorum dikkatli bir şekilde okunulursa yapılabilecek derecede sadece bahsettiğim zor sorular üzerinde zaman yenmemesi gerek çünkü zaman daha önemli bir problem bu sınavda. -
@salaşadam hocam siz işaretlediğiniz şıkları yazar mısınız inglizcede ?
-
@kpssa34 hızlı yaptığım için çok hatırlamıyorum hocam soruları işin açığı daha çok arada kaldığım şıkları hatırlıyorum mesela objective/possesion veya indifferent/dependable gibi ama onlar için de net bir şey diyemeyeceğim
-
@salaşadam benimde muallak 2 sorum o depandable daha mantıklı geldi ama indiferent dolaylı yoldan okuyordu digerinide possesion yaptım
-
Orada hükümet ..... olucak tarzında olumlu bir ifade vardı diye hatırlıyorum, bu yüzden indifferent yerine dependanle yaptım ben de, ikisi arasında kalmıştım.
-
İlk oturumu yetiştirene gerçekten helal olsun. Benim tam yetişmedi. Genel yetenek baya basitti (yanlış sorular da vardı ama yazıldığı gibi yukarıda da), ingilizce orta şekerdi sanki, yds den bi tık kolaydı. Hukukta gerçekten zorluk yaşadım... bankacılık hukukundan çok soru vardı ve hiç bakmamıştım. Borçlar sorularında da sıkıntı yaşadım. İktisat oturumu bence soruların büyük çoğunluğu kaliteli sorulardı. Ben maliye seçmiştim. Biraz zorlandım diyebilirim. Özet olarak, alan soruları bence kpss ile yarışırdı hatta belki bi tık daha akademikti bu sınav kpss den denilebilir bence. Önümüzdeki yıllarda gireceklere yol göstermesi bakımından detaylı yazdım. Herkes için hayırlısı olsun. İkametgahım istanbul. Belki uzmanlık gelir diye ümit ediyorum.
-
@bianconeri Hocam proteinlerle ilgili anlam bütünlüğünü bozan cümleyle ilgili bir soru vardı onu hatırlıyor musunuz ben 1 dedim ama doğru şık hangisi olacak acaba
-
@salaşadam ben de dependable ve objective yaptım ama objective den emin değilim bir türlü anlayamadım o soruyu
-
@alimyafta 1 olacak referans ifade den dolayı
-
@füreya uzmanlığa çağırılanlara mülakat yapılıyor mu yoksa direkt teklif mi yapıyorlar?
-
@bcbc3434 mülakata çağırıyorlar. Daha sonra arıyorlar eğer kabul edildiyseniz
-
@bestof92 ben de possesion ve indifferent yaptım o soruları...
-
Puan hesaplamasının nasıl olduğunu bilen var mı? Doğru sayısı × kaç puan mesela ?