Vakifbank müfettişlik
-
Ing den hatırlayıp Emin olduğum sorular ,despite vardı ,expand vardı ,disclose (reveal),respond(react),unless vardı ,proteinkerle ilgili olan 1 atilmaliydi .Bir tanesinde de 5 atiliyiordu ama hatırlamıyorum içeriğini,steadily vardı ,sellerle ilgili paragrafta da sellerin zararlarını anlatan cümle atilmaliyfi diğerleri hep sel ve oluşumu ile ilgiliydi ,preposition larda on vardi local state government diye devam eden cümle ,paragrafkarda yine yaşlı Çalışanların haklarını koruma gibi bir sik vardı
Tartistiginiz soruları ben de object /dependable yaptim
Aslında 90 dk 120 dk olsaydı raht 30 üstü yapılabilir gibi geldi bana yds si min 60 ve üstü olanlar icin -
@füreya ingilizce hariç toplam doğru sayınızı 0.625 ile çarparak bulabilirsiniz geçen yıl bu şekildeydi
-
@golden-ratio hocam eyaletlerin ve hükümetlerin liderlerini seçmede kullanılır dedim yani of daha mantıklı geldi bana of yaptım o soruyu
-
@alimyafta hocam of olucak zaten ben eminim o sorudan.
-
@pantheon1 evet o soru kesin of.Digerleri doğru
-
@füreya Her alandan doğru sayınızı 2,5 ile çarpıp o alanda başarı puanınızı bulursunuz.( İngilizce için baraj 70 diğerleri için 50). Sonra İngilizce hariç puanlarınızı toplayıp dörde bölerek başarı puanınızı bulursunuz.
-
@salaşadam hocam possesion olan sorunun biraz cevirisini hatırlıyor musunuz
-
@bianconeri hocam for baska cevaplarda var mıydı
-
@lessismore such for arasında kalmıştım sınavdan sonra farkettim for daha mantikliydi such an opurtinity biraz absurd oluyordu anlam itibariyle mantikliydi aslında ama for çıkar onun cevabı
-
Arkadaslar uluslararası iktisat sorularında cevaplar stolper samuelson ve singer prebisch miydi
-
@can insanların günlük hayatta sahip oldukları değerlerden bahseden bir cümleydi hatorladığım kadarıyla
-
İtirazın geçici kaldırılmasi olucak bir cevap hukukta ve toprağın ıslahı yaptım ama ondan emin değilim
-
@tatyos, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Arkadaslar uluslararası iktisat sorularında cevaplar stolper samuelson ve singer prebisch miydi
Hocam biri singer olacak ondan emin gibiyim ama ben diğerini rybczynski yaptım ben.
-
@bianconeri, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
İtirazın geçici kaldırılmasi olucak bir cevap hukukta ve toprağın ıslahı yaptım ama ondan emin değilim
Hocam toprağın ıslahı önemli yönetim işidir.Olağanüstü sorduğu için paylı malın özgülendiği amacın değiştirilmesi olacaktı diye hatırlıyorum ben.
-
@tatyos ben de sizin gibi yaptım
-
İcra iflasta itfa yapilmıssa hangisi yanlıstır sorusuna icranin geri bırakılmasımiydi? Dogrusu icra takibin iptaliydi heralde degil mi?
-
Sınav genel olarak bayağa basitti. Matematik orta okul düzeyinde İngilizce kullanılan kelimelerin zorluğu açısından ydsnin 2 tık altı sıklar oyalayıcıydı. Hukukta bankacılık bilmiyorum medeni borclar kısmen daha zor ticaret ve icra iflas ise 16 soru neredeyse en temel bilgileri sorgulamıslardı. İktisat sınavın en kolay testiydi. Dershanede Maliyede vergi görmedik cok vergi vardı gerisi zordu. En kötü geçen bölüm maliyeyiydi benim açımdan. İlk bölüm kolay olsada zaman sıkıntısı vardı. Matematikte 25den sonrasını ingilizcede 34ten sonrasıni salladm. Umarim herkes için hayırlısı olur.
-
bu sınava kolay demek ilginç olmuş ben kpss den kayda değer bir puan aldım bir çok kurum sınavını geçtim ama gördüğüm en zor sınavlardan biriydi. Kolaydan kastınız 20 doğru ise kolay denebilir ama sınav basitti gibi bir genelleme yapmak yanlış geliyor sınavın tek kolay kısmı muhasebe idi iktisatta bir çok çeldirici soru mevcuttu İngilizce hariç 160 soruda 140 küsür beklemiyorsanız bence kolay demeyin sınava bu sorulara kolay diyen insanların kpss sonucunu görmek istiyorum... sadece paylaşmak istedim iyi akşamlar ...
-
@jamiryoo stolper Samuelson yerine faktör donatımı diyenler olmuş da ne bileyim sanki direk samuelsondu da
-
İngilizce ve matematik hakkında doğru söylüyor aslında ama süre her şeyi değiştiriyor. Süre çok olsa, çoğu kişi şuan yaptığının yarısı kadar daha yapardı zaten. Onun dışındakilere kesinlikle katılmıyorum, tabi herkesin düzeyi farklıdır orası ayrı. Ama orta okul düzeyinde bir matematik testinden max 25 yapılmışsa, o sınava kolay demek...