İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
@alpagu İlgöçün diğer yönlerini bilmiyordum mantıklı o zaman yerinizde kalın Guy oldum başvurmayacağım ben de
-
@aylin Tynin meslek tanıtımında okumuştum aynı olduğunu
-
Arkadaşlar akfon fotokopideki notlar dışında il göç uzman yardımcılığı kitap not tavsiye edebilecek var mı
-
@paretowilfredo hocam kaç puanla kapatır sizce sizin tahminleriniz tutuyor genelde
-
@mrs-keynes boşverin değmez guydan anca müfettişlik olur merkez uzmanlık vs için vazgeçilir onun dışında belki çok idealistseniz denetmenlik filan ama düzen kurunca bir de çakılı kadro en iyisini yaparsınız.
-
83 le umut varmi arkadaslar:'(
-
@yorgun-_iibfli Dostum bu kadar çok puan türü varken kim ne dese uzak kalabilir neticeden. O yüzden boşa ümit vermek istemem kimseye. Bekleyelim bence.
-
@alpagu Aynen hocam bundan sonrası için hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@adam-simith 83 e düşer deyip boşa ümit vermeye gerek yok bana kalırsa 8 puan türünün olduğu 400 kişilik liste de puanların düşmesi zor muhtemelen 86-87 civarı kapatır her ne kadar çalışma şartları ve iş yükü olarak sıkıntılı olsa da. Tabi başvuru tarihine kadar açıklanacak mülakatlar puanları aşağı çekecektir zaten başvurular online alınacak o yüzden gelir mi gelmez mi demeden puanı yeten herkes başvursun biraz zor olsa da belki 83 e bile düşebilir
-
Bilgi icin tesekkurler arkadaslar. Benimde puanim 87 bu sinavada basvuru yapmicam vazgectim inşallah bu sene guzel bi ilan gelirde girmeye deger. 20 ne ya hayallerim yıkıldı resmen...
-
Bilgi icin tesekkürler arkadaslar benimde puanim 87 ama basvurmayacagim bende vazgectim inşallah bu sene girmeye degecek bi ilan gelirde hepimizin yuzu güler. bu sinavi bekliyodum 20 yi görünce yıkıldım resmen
-
@serpilyayin niye başvurmayacaksınız? başvursanız gelme ihtimali var zaten internetten başvuracaksınız gelmese bile bir kaybınız olmaz. Sayı az diye dert ediyorsanız 2000 kişilik alımda olumsuz olup 10 kişilik alımda olumlu olabilir hiç olmadı sınava katılmaya hak kazanırsanız bir motivasyonunuz olur ders çalışır bilgilerinizi diri tutarsınız.
-
89.40 ile basvuracagim ama ders çalışmayı biraktigim icin korkuyorum
-
Akfona sordum cuma hazır olur notlar dedi,akfondaki notlar nasıl bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasına yönelik etkinliklere bir iki twit ile destek vermeniz avantajınıza olacaktır sgk nın sonuçları açıklaması önünüzden 300kişinin çekilmesi demek oluyor çünkü sgk kazanan ilgöçe başvurmak istemez
-
@black Haklısıniz ama 20 kislik alimda girecekler belli gibi seyler soyleniyo buda benim canimi sıkıyo sen ne dusunuyosun bu konuda sencede öyle mi?
-
@serpilyayin bana pek gerçekçi gelmiyor o kadar yüksek puan alıp sınavı da garanti geçebilecek çok kişi yok yani sıradan bir yandaş gidip de torpil yaptıramaz aksine alım çok olsa puanlar çok aşağı düşer o vakit torpil ihtimali daha çok olurdu. Birde o 20 kişinin yazılı sınavı geçeceği garanti mi? bence cevap hayır. Elbette yazılı sınavı geçip referans arayanlar olacaktır ama hangi sınavda bu olmuyor ki? Eğer böyle düşünecek olursak hiçbir sınava giremeyiz.
Hadi varsayalım alınacak 20 kişide belli olsun en azından sınav bahanesiyle ders çalışmış olursun ve bilgilerini diri tutarsın belki burada işine yaramaz ama başka sınav ve ilanlarda muhakkak işine yarayacaktır. Pozitif bakmaya çalış yoksa çalışma azmin düşerse daha mülakat aşamasından önce elenirsin. Son olarak şunu söyleyeyim il göç malum çok iyi bir kadro olarak görülmüyor o yüzden birileri torpil yaptırmaya çalışsa dahi yarın bir gün kaçacak kişiyi kuruma almaları mantıklı gelmiyor yani ben komisyonda olsam personel ihtiyacının had safhada olduğu durumda sırf birileri referans oluyor diye o kişiyi almam, iş yapacak ve kaçmayacak kişiyi seçerim yoksa bugün burada torpil yaptıran fırsatını buldu mu yarın başka bir yerde de torpil yaptırır kurumdan kaçar.
Bence puanın yetiyorsa başvur o yazılı sınavı geç ve mülakat listesinde adın olsun mülakatta elenirsen onlar utansın, kpss'yi yazılı sınavları geçtim dayı bulamayınca elendim dersin belki de hiç bunları demeden bakarsın mülakatı da geçersin
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!Necip Fazıl Kısakürek
-
Arkadaşlar sözlü sınava girecek adaylar konusunda kota var mı?Örneğin yazılıyı geçen adaylardan kadro sayısının 2 katı gibi.
-
@luthor bende merak ediyordum ilanda görememiştim ama yönetmeliğe baktım orada bu şu şekilde yazıyor;
Sözlü sınav ve değerlendirilmesi
MADDE 13 – (1) Yazılı sınav sonucunda yetmiş puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak giriş sınavı duyurusunda belirtilen gruplar itibariyle belirlenen kadronun dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılır. Son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sözlü sınava çağrılır.
kısacası 4 kat mülakata kalacak
-
@black Evet ilanda yoktu ama yönetmelik böyleyse ilk 80 de olmak şart.