Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Demek tam 42 kisi parayı yatırmamış.. Elinde olmayan sebeplerle yatıramayanları tenzih ederek söylüyorum; biz ne ara bu kadar bencil, ne ara bu kadar egoist ve düşüncesiz olduk be. Vallahi yazık. Şu sınava girme niyeti olmadan başvurup sıra işgal edene ne demeli? Bilmiyorum...
-
@paretooptimal Hocam anlatılmıyor yok yani bakın ne kadar doğru bir şey demişsiniz tam olarak durumu anlatan bir yorum ‘çalışmam orda demek ve istemesem de çalışırım ne yapayım’ demek çok farklı gerçekten öyle ancak yaşayan bilir. Arkadaşım senin yüzünden giremedi diyor adamlar 300 kişi ilana çıkıp 183 kişi aldı bu girenlerin suçu mu isteseler yer fazlasıyla vardı alınmadı. Zaten gidip çalışacağım ama rotasyonu sınavları zorluğu var puanım geçerliysen işten eve gelip hala ders çalışıyorken neden merkez istiyormuşuz hak yeniyormuş ne istediği bilinmiyormuş.biliyorum açık ve net merkez uzmanlık istiyorum gücüm yetene kadar da uğraşıyorum nasipse olur yok olmazsa zaten nasipten öte Yok olmaz.
-
@yldzkrc Herkes kendini yaşadığını bilir saygı duymayan kendi kaybeder. İnsan yaptığını yaşamadan ölmezmiş. O yüzden can sıkmaya gerek yok emek veriyoruz hepimiz dilediğimiz yerlere gelmek nasip olur inşallah
-
@dellafeu hocam cok haklisiniz ama o parayi yatirmayanlara sorsak kesin bi bahaneleri vardir yani insanlar en haksız oldugu durumlarda bile kendilerini hakli cikarmaya calisiyolar. Biz burda işsizlikle ugrasirken herkes olaylara kendi acisindan bakiyo her durumda hakli cikiyo. Bir de etrafimdaki insanlardan deneyimledigim şey butun sinavlara saldiranlar genelde referansina cok guvenen insanlar oluyo
-
Sınav giriş belgesi gelmeyen var mı arkadaşlar ?
-
Tren garında sınav yerine nasıl gidilir arkadaşlar ? Sabah treniyle gelecem 8 30 da gara insem rahat yetişirmiyim ankarali arkadaşlar var mı?
-
@banshe ben il goc e sizinki gibi gitmistim 8.30da gardan taksiyle 15 tl ye kizilaya gecebilirsiniz sonra orda güvenpark onunde otobus duraklari var ordan 185e binip tapu duraginda inceksiniz. (Gardan metroyla da kizilaya geciliyo ama yurumeniz lazım metroya )
-
@banshe eski garın önündeki otobüs durağından operaya, ulusa ya da sıhhiyeye geçip( keçiörene gidenler ulus-opera yönüne gider, keçiörenden gelenler sıhhiye-kızılay yönüne gider) 185 e binebilirsiniz. Üstteki arkadaş 185 i tarif etmiş onun için 185 i anlattım, sınav yeri hakkında bilgim yok.
-
@banshe ulus metro durağına 5-6 dk da yürüyebilirsiniz. Maltepe ve Anadolu metro istasyonları da yakın ama ulus cadde üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz kaybolma istimaliniz yok
-
@banshe Ben YHT ye göre tarif verdim başka gar varsa bilmiyorum hocam yanlış yönlendirmiş olmayayım.
-
Ne cok yardim sever varmis
@genclerbirlikli simdi boyle mi olduk
-
@shady1 hocam nicki tam bilemedim geri dönüp bakmaya üşendim ondan öyle yazdım
-
@banshe hizli tren garindan sihhiyeye, diger gardan da operaya 15 dk da yuruuyebilirsin, oradan 185 Günneşevler-Oran Özel Halk otobusune bin
-
@banshe arkadaşlar hepinize teşekkür ederim YHT garından sıhhiye köprüsüne gitmem en mantıklısi galiba
-
Bu arada bir bilgi vereyim eski gar ile yeni gar aynı yerde biri diğerinin arkasında. Trenler şuanda yeni gara geliyor ve eski gara gitmek için içeriden biraz dolanarak eski gara geçiyorsunuz birde eski gardan opera binasına gitmek yolu uzatıyor en mantıklısı yeni gardan sıhhiye'ye yürümek yaklaşık 10 dk gibi bir sürede durağa ulaşırsınız.
-
@xxxkara benim de gelmemişti, Asbusim’e e-posta atın. Geliyor hemen
-
@waitforit Sağol dostum
-
Arkadaşlar internette aradım fakat net bilgi bulamadım; il göç'te görev 1.bölgeden mi başlıyor 5.bölgeden mi? Mantığıma göre 5'ten başlar; lakin geçen senelerin mülakat sayfalarını okurken "İstanbul var mı?" Yazıldığını gördüm ve emin olamadım İstanbul 1.bölgede çünkü. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum
-
@dellafeu Dostum sabit başlanan bir bölge yok. Yani rotasyon olan hiçbir meslekte bu yoktur zaten. Yüklü alımlarda herkesi aynı illere almak zorunluluğu doğardı bu takdirde ve haliyle çarpık bir yerleşim söz konusu olurdur. 1. bölgeden dahi başlasanız, sonrasında rutin rotasyon süreci başlar ve normal sürece dönülerek rotasyon uygulanır.
-
@paretowilfredo anladım hocam sağ olun. Yani şu bölgeden başlanıyor diye bir kaide yok. Kısmet nerdense ordan oluyor