Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@dellafeu 2. Promosyonda tercih yaptırmışlardi. Üniversite tercihi gibiydi ortalama puana göre yerleştirme yapıldı. Açıkta kalanlar da tercih edilmeyen yerlere yerleştirildi. Tabii o zaman 300+ kişi alınmıştı, bu alınan 20 kişi direk istanbul a gönderilir yüksek ihtimal.
-
@genclerbirlikli İstanbul diyorsunuz.. Anladım hocam sağ olasın.
-
@dellafeu geçen yıl yine az alim oldu ve istanbula yolladılar. Yine öyle olur diye düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli sizce istanbul disinda nere olabilir ?
-
@genclerbirlikli Hocam rotasyon olayını biliyorsan anlatabilir misin veya forumda okuyabileceğim bir yazı var mı?
-
@luthor hocam bölgelerin yılları var, mesela 1. bölge 5 yıl, 5 yılın dolunca diğer bölgelere gidiyorsun. uzman yardımcığılı bu süreye dahil değil. ilk seferde 1. bölgeye düşerseniz 3+5 yani 8 yıl ordasınız, 5. bölgeye düşerseniz ( 3 yıldır o da ) 3+3 yani 6 yıl ordasınız.
-
@dellafeu antep kilis gibi güneydoğu/suriye sınırları olabilir
-
@genclerbirlikli sen bu göççülerden ne istiyon dostum Sınır otesine gönderelim bunlari
-
@shady1 hocam bi şey istemiyorum olanı söylüyorum ayrıca bi ara yunan adalarına gidenler de oldu bilgin olsun
-
-
@shady1 sen ne yaptın hocam var mı mülakat sonucu beklediğin kurum yahut gireceğin sınav, bi kac baslikta gordum seni de ondan soruyorum, kalbine göre olur inşallah:)
-
Son güne ders bırakanlar burada mı çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar. Kuramlarla ilgili çalıştığınız bir kaynak not vs var mı.
-
Göç yolcusu kalmasin
-
@paretooptimal kanunu yarısına kadar okudum yarısı duruyor
-
@sınavuzmanyrd O da iyiymiş
-
Arkadaşlar cantayi sınava alıyorlar mı acaba
-
Alıyolar hocam güvenlik esyaları emanete de alıyo hatta sizinle gelenler varsa okul içinde kantinde bekleyebiliyor
-
@kpss_zede çok teşekkür ederim
-
Uluslararasi koruma basvurusunun durdurulmasiyla ilgili bi soru yanlisti. Hangisi basvuruyu durdurur demisler. Hangisi durdurmaz demeleri lazimdi.
-
@stresliyim06 Evet, haklısın.