2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@nles ben de
-
@snc61 hocam geçmiş olsun bu sorularin hepsini cevapladiginiz icin de tebrikler. mülakat saatiniz kaçtı ve kaçta bitti acaba ?
-
@ozgun 8.5 yazıyodu ama 3.5 gibi girdim ve leasing ve bikaç tanım daha sordular
-
@snc61 hocam benim de puanım 72 sizi zorlamışlar bence korkmaya başladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
@akn havaş önünden geçmesi yeterli değil durağı var mı önünde durak yoksa durmaz bilgilendireyim istedim
-
Arkadaşlar alan sordukları da oldu sormadıkları da.Ancak çoğunluğa hangi birimde çalışmak istediği soruldu.Verdiğiniz yanıta göre size sorular sorulabiliyor.Örneğin muhasebe ile alakalı bir birim istediğinizi söylerseniz muhasene ile alakalı sorular gelebiliyor.Alan soru yelpazesi bildiğiniz üzere çok geniş ve çıkan insanlara hep farklı sorular sorulduğunu duydum.O açıdan işiniz biraz şansa kalmış.Ancak tavsiyem para banka tanımlarına,bankacılık tanımlarına bakın.Bunun dışında makro göstergelere bakın (2017 ihracat rakamlarını sordukları bile olmuş)Bunların haricinde bankanın üst düzey yöneticilerinin isimleri,banka hakkında genel bilgi(ne zaman kuruldu vs),bakanlar kurulu üyelerinin isimleri gibi sorularda sorabiliyorlar.
-
Gruplar kac kisilik
-
@luthor hocam bilgilendirme için teşekkürler geçmiş olsun. Size nasıl sorular geldi hatirlayabiliyor musunuz
-
@luthor hangi birim diye sormuşlar ya o birimleri nerden bulabiliriz
-
@snc61 8.30takı mülakata 3.30 da girmek ha. Allah yardimcimiz olsunhocam peki alan soruları haricinde ne soruldu. Kişilik özellikleri falan. Ya da genel kültürden sorular oldu mu?
-
@ozgun Hocam içeri girdim kendimi tanıttırdılar.Okul ve iş tecrübem hakkında soru soruldu.İşe alınırsan ne iş yapacağını biliyor musun dedi.Bunlardan sonra 3 4 tane alan sordular.Zorunlu karşılık oranı nedir dedi.Cevap verince arttırılması nasıl bir etki yaratır dedi.Kambiyo senetleri nelerdir diye sordu.Cevap üzerine bu senetlerin devri nasıl yapılır diye sordu.2017 enflasyon oranını sordu,varlık fonu hakkında bilgi verebilir misin dedi.En son teşekkür ederiz, çıkabilirsin dediler.
-
@busus halkbankın sitesinden bakabilirsiniz orada mevcut.
-
@busus Bende bilmiyorum.Bana sorulmadı ama çok kişiden sorulduğunu duydum.
-
@luthor çok teşekkürler hocam hakkınızda hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlanır
-
@snc61 hocam bireysel mulakatta da diplomayı götürmek gerekiyor mu?
-
@ozgun en fazla 30-40 dakikada o bazen metro seferleri 6-7 dakikada bir oluyor ona rast gelirseniz
-
arkadaşlar merak ettiğim bir soru bayanlar için mülakat sırası beklerken yanlarına el çantası almışlar mı yoksa bomboş mu gitmişler çantamızı nereye bırakıcaz
-
Arkadaşlar referans soruldu mu
-
@marshallkeyness bunu bende merak ediyorum.
-
@merhuume çantamız yanımızdaydı grup mulakatına girerkende yanımıza aldık