2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@periaruz gerekmiyo
-
@marshallkeyness sorulmadı
-
@prsnll-adayı-52 hayır sorulmadı bana özel hayattan evlilik erkek arkadaş vs de soruldu yaşımın gençliğinden de aferin dediler böyle ilerledi
-
@snc61 erkek arkadaşımız var desek sıkıntı, yok desek bu yaşına kadar olmadı asosyal misin mi derler
-
@clandestin teşekkür ederim
-
@zgn hocam siz nerede kalacaksınız yani bir tanıdığınız falan yoksa bende kalacak bir yer arıyorum ama güvenli olur mu diye hiç bir yerr karar veremiyorum.
-
@snc61 hocam afedesiniz ama yaşınız kaç ? bi de erkek arkadaşın var mı diye direkt mi sordular ?
-
@nles bende
-
@snc61 teşekkür ederim hocam
-
@zweigstefan çok teşekkür ederim
-
@snc61 hocam mülakatın nasıl sonuçlanacağı ne zaman belli olacakmış bilgi verdiler mi ? Eğer olumlu olursa iş başı ne zaman olur bilginiz var mı acaba ?
-
geçen bir arkadaş 3.000-3.500 tl gibi bir maaştan söz etti sanırım İstanbul maaşıdır. Net rakam 2.000-2.100 arası olması lazım. Bir de her ne kadar kamu bankası olsa da kariyer ve istihdam bakımından özel şirket gibi hareket etmekte. Yani sizin şubenin ne kadar işlek, ne kadar yoğun, çalışkan ve kasası doluysa sizin maaş ve ikramiyeleriniz ona göre şekillenecektir. Burada arkadaşın 3.000 demesi o şehirdeki ve o şubedeki çalışanları bağlayan bir durum.
-
@merhuume aldık çanta hep yanımızda oldu
-
@crnm 22 yaşındayım ilk evililik var mı diye sordular yok dedim nişan söz yok ddim erkek arkadaş sordu sonrada
-
@caglarr sordum ve tüm mülakatlar bittikten sonra olurmuş yani mart sonu en erken
-
@snc61 çok teşekkür ederim .
-
hiltonda kalanlar için servisle götüreceğiz demişlerdi bireysel mülakata. servis yokmuş heralde! giren arkadaşlar bilgilendirir misiniz?
-
@snc61, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prsnll-adayı-52 hayır sorulmadı bana özel hayattan evlilik erkek arkadaş vs de soruldu yaşımın gençliğinden de aferin dediler böyle ilerledi
Hocam aferim i niye dediler orayı biraz açabilir misiniz?
-
Iktisat bolumunden giren oldu mu arkadaşlar? Giren varsa bilgi paylasimi yapabilir mi lutfen?
-
Kıyafet seçimi, daha kazanıldığı belli olmayan işin maaşı bile şurada sayfalarca konuşuldu. Mülakatlar başladı, yazan 2 3 kişi var sadece. Kendi adıma mülakatla ilgili bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.