2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ebruli hocam millet süreci tamamladı, rahatladi. Buralara uğrayan yok artk. bugün 150den fazla insan girmiştir mulakata 1,2 kişi dışında paylaşım yapan görmedim
-
Arkadaşlar sıralama olarak nasıl alıyorlar içeri puana göre mi ? Soyadına göre mi ?
-
@yasemen grup mülakatında puana göre listeler oluşturulmuştu.
-
@clandestin teşekkürler
-
@alexdelarge evet yaa neden boyle yapiyorlar anlayamiyorum hayir rakip de değiliz yardimci olmak bu kadar zor olmasa gerek. Gecmis yillardaki arkadaslari tebrik etmek gerek ne guzel paylasimlar yapmislar... suan yapanlarda sagolsunlar...
-
@snc61 Dikkat edebildinizmi gurup mülakatına girdiğiniz arkadaşlar ile siz aynı komisyonunmu karşısına çıktınız sırayla yoksa karşıkmıydı.
-
Yarın 8.30 mülakatına nasıl yetirşecez bakalım. Bahçelievler tarafında en erken nasıl gidilir Ataşehire
-
@nikola-tersla metroya bahçelievler durağında gir yenisahra durağında çık ben de o civarlardan öyle yaptım. üç aktarma oluyor ama hızlı
-
@ricardo34 kaç dk sürer tavsa saat
-
@nikola-tersla ya da saat olacaktı
-
Ben de bugün servis görevlisi için girdim. Komisyonumu söylemeyeceğim önyargınız olmasın diye. HİÇ ALAN BİLGİSİ SORULMADI. Halkbank ile ilgili birkaç basit soru ve hangi birimde çalışmak isteyeceğim soruldu. Güler yüzlülerdi sakinleştirdiler beni sağ olsunlar. Sohbet havasında geçti genel olarak. Herkese başarılar dilerim
-
@nikola-tersla saat hesabı maalesef bir buçuk sürer
-
@ricardo34 sagolunn ya peki hangi.birim.sorusunu nasil cevapladiniz?
-
@miskuruntu Ben Hilton da ayarladım hocam sabah vasıtayla uğraşmayım rahat olsun diye.
-
@ricardo34 hızlıymış yine de sağolun hocam
-
@clandestin hocam grup mulakatinda gruptakiler aynı şehir için girenler mi oluyor
-
Anladigim kadarıyla uzmaan yardimcili kadrolarina alan soruları cok fazla gelmisnsevis gorevlisi için alan sorusu pek yok gibi yani umarim öyle olur
-
@prsnll-adayı-52 bugün girenlerin hepsi İstanbul için girenlerdi. Alım sayısı az olan iller için ilerleyen günlerde belki karışık olabilir.
-
@ricardo34 hocam servis görevlileri için birim farklılığı mi var, yani bu soruya nasıl cevap verilir ki
Bu arada arkadaşlar ben de uzman yardımcılığı için girdim. Giren az olduğu için ve bilmediğim bi şehirde olup dönene kadarki süreçte vakit bulup bir şeyler karalamak zor oldugu için yazamadim, ayrıca whatup gruplarında daha çok yazıldı kimin nasıldı diye.
Grup mülakatı tamamen katılımınız göre sizin ne kadar aktif bir insan olduğunuz ölçülüyor sanırım. Ve konuşmalarınız, söz kesmeleriniz varsa onu irdeliyorlar. Belki ne konuştuğunuza ya da mantıklı konuşma yapıyor musunuz ona da bakıyorlar dır ama bakmıyorlar dendi hep.
Bireysel mülakat da alan soruları genelde bölümle ilgili geliyor. Ve şans işi. Ayrıca komisyondan komisyona değişiyor. Bazıları çok zorlamıyor, bazıları zorluyor.
Olmadık sorular sorarak ya da size bir eleştiri yaparak tepkinizi ölçmeye çalışıyorlar. Çünkü insanlarla sürekli iç içe olacaksınız ve çok absürt zamanlarda nasıl davranırsinizi kestirmeye çalışıyorlar. Burada samimiyetle neyseniz öyle davranın, ciddiyeti bozmadan.
Alan sorusuyla ilgili burada herkes bir şeyler yazar ama herkese de farkli sorular gelmiştir. O yüzden o kısmı akışına bırakın gitsin. -
Extrem sorular olursa özelden yazabilirsiniz, ben uzman yrd. liga girdim. Ama servis görevlisi ile pek bir farkı yok mulakatlarin.