2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ankaradan gidecek arkadaşlar hızlı trenle mi yoksa otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsunuz?
Benim ilk gün saat 12'de acaba sabah ilk trenle gitsem yetişebilir miyim? -
@gonzaloluca hocam ben bugun lavaboda giyerim diye aldım yanıma takımı. Otel çalışanlarından birisi spa salonunda daha rahat giyebileceğimi söyleyip oraya yönlendirdi o konuyu kafanıza takmayın. Lavobolarda gayet geniş ve hijyenik orada da giyinebilirsiniz.
Grup mülakatı ve kişilik envanterine girdim bugün grup olarak verdikleri fasiküldeki sorunlara çözüm bulmaya çalıştık. Gergin bir ortam değil kendinizi arkadaşlar arasında sohbet ediyormuş gibi hissedin fikir beyan etmeniz ve muhabbete dahil olmanıza bakıyorlar.
-
@zweigstefan teşekkürler hocam fayet açıklayıcı bir yol tarifi olmuş
-
@nenehatun tamamdır hocam çok teşekkürler cevabınız için
-
Arkadaslar pendik metrodan Hilton a nasıl geçebilirim inecegim yakin metro durağı var mı ne kadar sürer istanbulu bilen arkadaşlar yardimci olabilir mi?
-
@0626 hocam pegasusun uçak biletlerine bakmanızı tavsiye ederim zira gidiş geliş ücreti hem hesaplı hem de daha erkenden ulaşabilirsiniz.
-
@snc61 ne kadar bekletildiniz hocam?
-
Otel yemek veriyor mu :D:D
-
https://i.hizliresim.com/gOq1MZ.jpg
arkadaşlar Osman Arslan ın Ocak ayındaki röportajından notlar , izlemenin yerini tutmaz ama yardımı olur dedim. -
Arkadaşlar yarın birebir mülakata girecek olan arkadaşlarımız tecrübelerini yazarlarsa çok sevineceğiz. Ayrıca 2.mülakat için Ataşehir Halkbank Genel Müdürlüğüne Hiltondan servis var mı ? Bir de Sabiha da inince Havabüs direk otelin orda indiriyormuş dimi ??
-
ArkkadasLar benim mulakatim 28 subat ta ben 27 subat icin hilton otelde kalabilirmiyim bir gun hakkimizi illa 28 subatta ullanma zorundayiz bide oteli arayip yer ayirttirmak zorumdayiz acaba 27 si icin.?
-
Kalacak yer icin biraz kafam karisti acikcasi ? 28 subat olan mulakatimda bir gun oncesinde kalsam benimkini halkbank yakinimiz icin standart ucret mi alirlar yoksa uygun ucret olarak mi? Otel bayagi pahali otel ucret sitesinden bakinca
-
@zenginmemur hayır efendim kendisi düzcede çalışıyor.
-
@fatoss21 evet pardon doğrusu dediğiniz gibi olacak.
-
@zenginmemur sen girersen benimle aynı maaşı alacaksın hiç fark olmayacak dedi çünkü artık 4 senede kademe atlatıyor bankalar bir kaç ay öncesine kadar 3 seneydi.
-
@nenehatun içimi bir nebze rahatlattı teşekkür ederim. Peki grup mulakatinda verilen örnek olayın konusu nasıl oluyor ?
-
@ceska benim girdiğim grubunki şöyleydi. Bir süpermarketimiz var bu markette ki personel yönetici ilişkileri, personelin müşteriye yaklaşımı, müşterilerin marketten beklentileri temalı 4 ayrı paragraf vardı. Burada ki sorunlara kendinizce çözüm üretiyorsunuz siz yönetici olsaydınız ne yapardınız bu durumda diye soruluyor paragraflarda. İllaki herkesin günlük yaşamda karşılaşabileceği şeyler çok uç örnekler değil bunlar zaten konuştukça açılıyorsunuz rahat olun.
-
@ozgun 6 da çıktım 12 gibi gitmiştim
-
@mrvguy otel için mail yoluyla iletişime geçip fiyat alıp rezervasyon yaptırıyorsunuz bana 250 tl fiyat vermişlerdi tek kişilik oda için
-
@ozgun pendik metrosunda ki yenisahra duragında indiginizde güvenliğe sorun bir cıkış kapısı hiltonun ordan cıkıyor. Gayet kolay yani pendik metrodan ulaşım.