2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@neslü hocam bu ay çift maaş mi alıyoruz peki
-
@fatoss21 onu da biliyorum hiçç
-
@neslü peki hocam saolun
-
çok şükür benim de olumlu , kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve olumsuz sonuçlanan yol arkadaşlarıma üzülmeyin hayırlısı buymuş demekten başka elimden bir sey gelmiyor maalesef, keşke buradaki herkes kazansaydı... umarım ileri de çok daha iyi yerlerde olacağız hepimiz ... Sizleri tanıma şerefine eriştiğim için gerçekten çok ama çok şanşlıyım ...
-
Arkadaslar gidis icin 1 nisana donus icinde 7 nisana mi alicaz acaba bilet ?
-
@keypieses 6 nisanda ayrılcaz otelden o yüzden 6sı akşama aldım ben
-
Sonuç: Garibanspor yine mağlup , kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ben her zamanki gibi yine elendim bu kafayla anadoludan şampiyon çıkmaz
-
Öncelikli olarak olumsuz sonuçlanan tüm arkadaşlar için kalben diliyorum ki inşallah onları bekleyen çok daha hayırlı kurumlar, mevkiler vardır. İnşallah tez zamanda onların da yüzü güler, bu çarktan bir an evvel çıkarlar. Çok şükür benim de olumlu sonuçlanmış. Kazananları tebrik ederim, hepimiz için hayırlısı olsun
-
@neslü ppeki mesai saatlerinin disinda mi aldiniz bileti yani aksam 17.00 den sonra yoksa o gun sabahtan mi çıkacağız
-
@caglarr biz şimdi iş arkadaşı mı olduk
-
@crnm tebrik ederim hocam
-
Arkadaşlar sağlık raporu belgeleri için para isterler mi ? 25 yaşımı geçmedim.
-
kazananlar için whatsapp grubu açıldı mı?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kaybeden arkadaşlarla beraber üzüldük cidden. Allah daha iyilerini nasip etsin
-
kaybeden uzman yrd. lar üzülmesin. 10 güne servis teklif edilebilir
-
Sonucu başarısız olup servis icin için değerlendirilecek diyen uzman yard aday var mı? İç kontrolorluk başarısız olup uzman yard için değerlendirilecek aday var mesela onun gibi
-
Hayırlı olsun herkese, olmuş benimde. Olmayan arkadaşlarda daha iyi bir ekmek kapısına insallah yakın zamanda atanırlar. Bazen en büyük sınavlar iş konusunda verilir, ancak unutmasin kimse rızkı veren Yüce Allahtır.
-
Manisa için kazananlardan biri ben oldum. Burada aile gibi her konuyu konuşup bu can sıkıcı süreci beraber geçirdik. Herkese tek tek teşekkür ederim. Kazanamayan arkadaşlarıma allah daha iyilerini verir inşallah.
-
@iffetinel servis için neden yedek bıraktılar o zaman hocam
-
@jacky-boy umarım yoktur